Sihaja 0 Napisano Październik 1, 2010 Aż dziwne. U mnie jeszcze nie odkręciło się nic. Fakt, ze ja mam paranoję i co jakis czas zerkam z zamiarem ewentualnego dokręcenia. Na przykład sprawdzam, czy na rondzie nie zgubię podnóżka ;) Za to u mnie permanentnie sprzęgło odmawia współpracy. Jak nie tarcze, to pompa, a jak nie pompa to siłownik. Aż się boję mysleć, co będzie dalej. Ostatecznie... wolałabym odkręcające się śrubki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Październik 2, 2010 może jeszcze komuś coś się odkręciło w Duc'u? bo to że każdy z nas ma luzy pod kopuła jeżeli chodzi o ducati to oczywiste 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 2, 2010 Ja to muszę mieć jakieś luzy w sprzęgle, bo klekocze :lol: :lol: :lol: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Październik 4, 2010 http://www.facebook.com/?ref=logo#!/vid ... 6694839805 Fak, odkręcił mi się odważnik kierownicy. Usprawiedliwia go jedno - byłem pijany!!!! :mrgreen: pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 dalej tak sie sypiecie ;)?? .... :P ... probowal ktos z Was uzyc czerwonego loctite, bo domyslam sie ze pisaliscie tu o niebieskim. Mam nadzieje ze nie jasno niebieskim :P ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m1rc1o 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 u mnie tez nic. musi jakas wada fabryczna czy cos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 o! mi ostatnio kontrolka od rezerwy się spsuła 8-) bym pchał ostatnio jak wracałem z radomia, ale akurat żonka jechała puszką za mną, to nas poratowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Wrzesień 7, 2012 A ja dzis przy wymianie sprzegla wlasym oczom nie moglem uwierzyc kiedy odrekcilem palcami luzna nakretke kosza sprzeglowego ktora powinna byc przykrecona 190 nm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 7, 2012 To ze przy wibracjach srubki sie odkrecaja to nie tylko w ducach sam jezdze jeszcze na hondzie z silnikiem v .Problem jest ten sam Uzywam locktite do wszystkich srubek ale tylko czerwonego ( sredniego )aby mozna bylo jeszcze cosik odkrecic jak sie rozdupce .A w motocyklu zawsze jest cos do roboty.Taki urok motocykla jak wam niepasuje to mozecie jeszcze jezdzic na japoncach. :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Mi w czasie jazdy odpadła owiewka prawa i wanna. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie na światłach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 8, 2012 a mi nigdy nic nie odpadło z motocykla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 8, 2012 Mi tez nic z oryginalnych czesci od dziesieciu lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 8, 2012 RAZ zgubiłem nakrętkę od wodzika dźwigni zmiany biegów (o ile tak się toto nazywa - Theo liczę na Ciebie ;)) i byłem "letko zdziwiony", gdy stopa moja nie znalazła dźwigni przy chęci redukcji. Wisiała sobie owa dźwignia i wesoło dyndała. Nakrętka "pożyczona" z mocowania chłodnicy i do domku :mrgreen: To było JEDEN pojedynczy przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Grudzień 13, 2012 Srubek z owiewek nie zgubilem bo ich niemam, a reszta..... Posmarowana klejem (gwinty klej, sam smarowalem sie piwem) reszta trzyma. Tylko czasem jest problem z odkreceniem..... za duzo kleju czy za malo sily?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Grudzień 13, 2012 Mi tez nic z oryginalnych czesci od dziesieciu lat ;) Tylko akcesoryjna tablica rejestracyjna...... ale to przez szybkosc nie drgania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 13, 2012 Uchwyt sam wykonalem i stad powstal problem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach