Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klaudiusz

Rozrusznik czy coś innego?

Polecane posty

Dzisiaj chciałem polatać, przekręcam kluczyk a tu "klik" i nic ..... jeszcze raz i znów "klik" i nic ........ Odczekałem 10 minut, przekręcam kluczyk, kręci ale nie odpala ..... raz strzelił z wydechu i koniec. Nie odpalił ..........

Imobilajzer mam wywalony, komp przeprogramowany ...... wszystko było OK, latałem itd. postał tydzień i taki ZONK .......... znów Serwis :(

Najpierw podładuj akumulator, bo coś mi to wygląda jakbyś miał za mało prądu.

akulumator, amukulator, alkumutarol tfu... akumulator naładuj.

Najpierw podładuj akumulator, bo coś mi to wygląda jakbyś miał za mało prądu.

a Fałka dużo prądu potrzebuje ... tak miałem pod koniec poprzedniego sezonu. Kupiłem moją ST3 z "nowym" akumulatorem, ale ukazało się ze pan przyoszczędził i włożył z za małym prądem rozruchu (70A) i po miesiącu zdechło... Musiałem aku zmienić, a po wymianie jak podchodzę to już odpala, nawet dotykać nie trzeba ;-). dlatego naładuj i sprawdź czy nie włożył poprzednik aku z prądem poniżej 100A...

Aku jest nowe, sam kupowałem, no ale sprawdze może za słaby .... no nic, trzeba będzie znów rozbierać :mrgreen:

daj se spokój z tym Ducati

co za fatal

zawsze coś się <font color='red'>[desmo]</font>

ale ................................... wystarczy 5 minut jak podnosi przednie koło

i napiera aby o wszystkim apomnieć

saluti

Boa    0

A u mnie demontaż aku, to ok 2 min a robię to co wieczór :lol:

...szlag by ten regulator trafił :!:

ps. albo lepiej nie, bo chyba sprawny jest, tylko źle podłączony :crazy:

w esteku to demontaż 2 owiewek, a u mnie łącznie z odkręceniem crashpada, więc minut trochę więcej ;-), dlatego do ładowania wyprowadziłem sobie zmyślny kabel pod kanapę z hermetyczną wtyczką ;-)

w esteku to demontaż 2 owiewek, a u mnie łącznie z odkręceniem crashpada, więc minut trochę więcej ;-), dlatego do ładowania wyprowadziłem sobie zmyślny kabel pod kanapę z hermetyczną wtyczką ;-)

No nie wiem, nie wiem, może masz nowszy Model, u mnie troszke zabawy jest .... ale rozebrałem, podłączyłem kable i na pół ssaniu odpalił od razu ..... chyba jednak kupiłem za słabe Aku ...... ehhhh. Kupie jakąś "elektrownie" i będzie wszystko OK :mrgreen:

Nie jakąś elektrownię tylko coś dobrej firmy. może Yuasa albo Unibat? I proponuję dedykowany do tego modelu, czyli YT12B-BS (Yuasa) tudzież CT12B-BS (Unibat) 8-)

Nie jakąś elektrownię tylko coś dobrej firmy. może Yuasa albo Unibat? I proponuję dedykowany do tego modelu, czyli YT12B-BS (Yuasa) tudzież CT12B-BS (Unibat) 8-)

Tak też będzie :mrgreen:

Klod pożycz od ruskich.. mają pare elektrowni ;)

ps. dobrze że to tylko aku za słabe i nie straciłeś wiary w SOLIDNOŚĆ i NIEZAWODNOŚĆ Ducati ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.