franek 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Zachorowałem na coś takiego: Uprzedzając pytania- nie otwieram agentury na kółkach, będziemy jeździć po Europie propagując polską myśl filmową dokumentując to i owo. Poza tym przyda się do jeżdżenia z kapelą, którą zakładam z Suchym z Fugazi Jam Session. To wersja na grubo. Na budżetowo- coś hamerykańskiego w automacie, bez silikonu w środku- to zostawiam kobietom. Chodzi o to, żeby jadąc nie szorować tyłkiem po asfalcie- jak w każdej osobówce. Żeby nie było, że nie w temacie Ducati- fura potrzebna do zbierania mamony na nowe moto. Ktokolwiek słyszał, widział, ma- niech daje znaka :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Cipkowóz... no to mi imponuję od dziecka chciałem mieć Campera... w odpowiednich celach... Franiu ale co chcecie kupić w Europie czy w US...? Pozdros Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Ależ one ślicznie gadają :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Franiu ale co chcecie kupić w Europie czy w US...? Podobno ze Stanów się nie opyla bo opłaty. Najlepiej chyba z UK, bo tam auta z kierą z lewej strony mało popularne. Zresztą nieważne skąd, aby stan był ok i cena nie zabiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 25, 2010 Bangbros? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Bangbros? :-) hehe Frencci widać dobrze poruszasz się po sieci.. :lol: Franiu napisz może do xxtrema facet dobrze się orientuje na rynku pojazdów w UK to i może Campera wyczai.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Wrzesień 25, 2010 pisz do Remiego.(xxtreme) mi też w tej chwili pomaga. Swoją drogą Kamila mówi że super sprawa-będziemy się do Ciebie wbijać na wspólne wyjazdy.Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Do xxxxxxxxtrema pisałem jeszcze zanim się publicznie zwierzyłem z potrzeby posiadania autobusu. Co do wypadów- wiadoma sprawa. Jak się uda, Kamila będzie nas przywozić spod wyciągów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Pogadam z Kumplem, jego Ojciec ma takiego .... chyba jakieś 6 litrów w Dieslu :mrgreen: Dam znać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Fajna sprawa taki busior, ale w naszych realiach lepiej sprawdził by się jakiś np. VW Multivan, albo inna Westfalia. Taki Chevy lub GMC chłepcze straszne ilości paliwa niestety, a części do takiego wynalazku też nie leża na półkach w InterCarsie. Braciak ma starą Vette C3 i wszystko ciągnie z US, bo u nas części brak, a jak są to z narzutem 300% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Ojciec kumpla nie sprzedaje ale ma kontakt z kimś z Francji co może Ci coś takiego sprowadzić .... zainteresowany? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Przegladnij autotrader. Tu przyklad: http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p Lub standartowo ebay: http://motors.shop.ebay.co.uk/Cars-Moto ... 86.c0.m359 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Dzięki. Jest parę fajnych sztuk :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Franiu, coś dla Ciebie. Nawet stoi pod salonem Ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 Nie ta kasa i pluszaki w środku. Ten ma klimat: http://allegro.pl/chevy-van-i1243719035.html ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Normalnie drużyna A :-) Franek ty będziesz "buźka" :- :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Nie ta kasa i pluszaki w środku.Ten ma klimat: http://allegro.pl/chevy-van-i1243719035.html ;) Jeszcz Stacji benzynowej poszukaj na allegro :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Jeszcz Stacji benzynowej poszukaj na allegro :mrgreen: Odezwał się ten, co Jeepa nie tankował nigdy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 30, 2010 Franek cierpliwości a fure sie znajdzie jak ta lala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach