GrzegorzS 0 Napisano Październik 4, 2010 Do mojego SS poszukuję kranika do benzyny, zapięcia zbiornika (może być do monstera) i przełącznika kierunkowskazów - mam rozwaloną wajchę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 4, 2010 :lol: Rozwaloną wajchę....ja bym sie tym tak nie chwalił :lol: uszkodzony przełącznik, brzmi lepiej ;) a kranik to pewnie do zbiornika paliwa a nie do bęzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzegorzS 0 Napisano Październik 4, 2010 uszkodzony przełącznik, brzmi lepiej ;)Kiedy to jest połamana sama wajcha, wszystko poza tym jest cacy, cały zespół przełączników jak nowy. Może, gdybym pożyczył od kogoś na wzór, to dałbym radę zreanimować to, co u mnie zostało. :)Niemniej, kupić i tak muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Październik 4, 2010 Co do przełącznika się spóźniłeś bo miałem tak owy ale wywaliłem bo zawalał miejsce. Zapięcie i kranik widziałem ostatnio na allegro. Zapięcie chyba 28 zł i w podobnej cenie kranik. Podałbym link ale transfer w necie mi się skończył i zanim otworzę allegro to rok się schodzi :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Październik 4, 2010 Jednak jakoś się udało :D http://moto.allegro.pl/zaczep-zbiornika ... 74810.html Zapięcie baku, o to chodziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach