czerwiec 0 Napisano Październik 26, 2010 dzięx tutaj filmik - proszę się nie śmiać z mojego stroju:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 26, 2010 Potwierdzam swoją opinię!! Jest extra!! Zagrzej furę i daj dżwięk na obrotach plisssss. PODOBAJA mi się na maxa BASSS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 26, 2010 mi też się cholera podoba, pięknie bulgoce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 27, 2010 Może te czerwca wiadra nie wyglądają tak profesjonalnie, ale wielkością i kształtem fajnie pasują. Tamte trochę przymałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 27, 2010 Zaczynają mi się podobać - rzeczywiście przez tą swoją wielkość dźwięk mają całkiem niezły w porównaniu do werkesów :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 27, 2010 Fajne , Fajne!!! Tylko ciekawe jak zareagują np. austryjaccy gliniarze o Szwajcarach nie wspomnę? Dwa, z doswiadczenia małego bardzo mego wiem, że na Misano (np) byś nie posmigał, choć są ok, nawet bardzo. Fajna prostota, ale jak ktoś mi kiedyś zagadnął, gdy mówiłem mu o takiej idei ( naprawdę!)." Franz, Ty masz SBK a nie MotoGP więc jak zmieniać niezamienialne na juz istniejące" i przyznam, że dało m to trochę do myslenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Październik 27, 2010 Mam do tego dB killery. Generalnie lubię ciche motocykle ale nie V2. Jak będzie za głośno, to na pewno coś z tym zrobię. Ponoć oryginalne bardzo ładnie pracują, ale wg troszeczkę za cicho. Zobaczymy jak się będą sprawowały podczas jazdy. Wiaderka rules. :-))) Na nikogo oczywiście się nie obrażam za szczere opinie, poza tym wiele trzeba bym się na kogoś obraził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 27, 2010 Mniam. Dzwiek powala. Czuc ze zbiliża się apokalipsa. Niech ryzopędy drżą ze strachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 27, 2010 Mniam. Dzwiek powala. Czuc ze zbiliża się apokalipsa. Niech ryzopędy drżą ze strachu. Ładnie to ujołeś....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Październik 27, 2010 dziś wyjechałem na tych tłumolach. Masakkkra. Na starcie załączyłem alarm sąsiadowi, a nie było zbyt dużego "otfinięcia manety" a potem wszyscy się oglądali jak jechałem. Myślę, że przy takim hałasie to po 100km miałbym dość:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 27, 2010 po obejrzeniu zaniemówiłem......musze siebie nagrać, zaraz, teraz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 27, 2010 QLTOWO!!! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 27, 2010 Qltowo to mój chodzi jak wogóle zdejme wydechy i jezdze na samych klolektorach. Ale to jednak juz przegięcie z dB. Lubie głośno ale trzeba znać umiar. Duka na filmiku jak większośc L2 brzmi zacnie ale za głośno.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Październik 28, 2010 po obejrzeniu zaniemówiłem......musze siebie nagrać, zaraz, teraz!!! No wiaderka są eleganckie ale na czarnej 1198S lepiej będą wyglądały niż na czerwonej 1098. Jak chcesz to możemy się pomieniać:-) Fajny z Ciebie kolo więc niech będzie 1:1 :-DDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Październik 29, 2010 Mam do tego dB killery. Generalnie lubię ciche motocykle ale nie V2. Jak będzie za głośno, to na pewno coś z tym zrobię. Ponoć oryginalne bardzo ładnie pracują, ale wg troszeczkę za cicho. Zobaczymy jak się będą sprawowały podczas jazdy.Wiaderka rules. :-))) Na nikogo oczywiście się nie obrażam za szczere opinie, poza tym wiele trzeba bym się na kogoś obraził. Te brzmią nie najgorzej ale potwierdzam ta ilość decybeli powala.Chcesz ciszej to przerób fabryczne na przeloty i wywal katalizatory.Będzie ciszej niż w twoich ,głośniej niż na serii i będzie ładny bas. http://edzio35.wrzuta.pl/film/9nFmrvzc2 ... ce_edhaust http://edzio35.wrzuta.pl/film/5KknfD8Gg ... ce_edhaust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 29, 2010 po obejrzeniu zaniemówiłem......musze siebie nagrać, zaraz, teraz!!! No wiaderka są eleganckie ale na czarnej 1198S lepiej będą wyglądały niż na czerwonej 1098. Jak chcesz to możemy się pomieniać:-) Fajny z Ciebie kolo więc niech będzie 1:1 :-DDDDDD he he he jakos polubiłem swoje Diabły, więc wybacz,,,,,, :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 29, 2010 he he he jakos polubiłem swoje Diabły, więc wybacz,,,,,, :twisted: Czarne kominy do czarnego moto - the best, dark franzu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach