Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Wydech 999

Polecane posty

Potwierdzam swoją opinię!! Jest extra!!

Zagrzej furę i daj dżwięk na obrotach plisssss.

PODOBAJA mi się na maxa BASSS

Może te czerwca wiadra nie wyglądają tak profesjonalnie, ale wielkością i kształtem fajnie pasują. Tamte trochę przymałe.

Zaczynają mi się podobać - rzeczywiście przez tą swoją wielkość dźwięk mają całkiem niezły w porównaniu do werkesów :lol:

Fajne , Fajne!!!

Tylko ciekawe jak zareagują np. austryjaccy gliniarze o Szwajcarach nie wspomnę?

Dwa, z doswiadczenia małego bardzo mego wiem, że na Misano (np) byś nie posmigał, choć są ok, nawet bardzo.

Fajna prostota, ale jak ktoś mi kiedyś zagadnął, gdy mówiłem mu o takiej idei ( naprawdę!)." Franz, Ty masz SBK a nie MotoGP więc jak zmieniać niezamienialne na juz istniejące" i przyznam, że dało m to trochę do myslenia....

Mam do tego dB killery. Generalnie lubię ciche motocykle ale nie V2. Jak będzie za głośno, to na pewno coś z tym zrobię. Ponoć oryginalne bardzo ładnie pracują, ale wg troszeczkę za cicho. Zobaczymy jak się będą sprawowały podczas jazdy.

Wiaderka rules. :-)))

Na nikogo oczywiście się nie obrażam za szczere opinie, poza tym wiele trzeba bym się na

kogoś obraził.

dziś wyjechałem na tych tłumolach. Masakkkra. Na starcie załączyłem alarm sąsiadowi, a nie było zbyt dużego "otfinięcia manety" a potem wszyscy się oglądali jak jechałem. Myślę, że przy takim hałasie to po 100km miałbym dość:-(

Qltowo to mój chodzi jak wogóle zdejme wydechy i jezdze na samych klolektorach. Ale to jednak juz przegięcie z dB. Lubie głośno ale trzeba znać umiar. Duka na filmiku jak większośc L2 brzmi zacnie ale za głośno..........

po obejrzeniu zaniemówiłem......musze siebie nagrać, zaraz, teraz!!!

No wiaderka są eleganckie ale na czarnej 1198S lepiej będą wyglądały niż na czerwonej 1098. Jak chcesz to możemy się pomieniać:-) Fajny z Ciebie kolo więc niech będzie 1:1 :-DDDDDD

Mam do tego dB killery. Generalnie lubię ciche motocykle ale nie V2. Jak będzie za głośno, to na pewno coś z tym zrobię. Ponoć oryginalne bardzo ładnie pracują, ale wg troszeczkę za cicho. Zobaczymy jak się będą sprawowały podczas jazdy.

Wiaderka rules. :-)))

Na nikogo oczywiście się nie obrażam za szczere opinie, poza tym wiele trzeba bym się na

kogoś obraził.

Te brzmią nie najgorzej ale potwierdzam ta ilość decybeli powala.Chcesz ciszej to przerób fabryczne na przeloty i wywal katalizatory.Będzie ciszej niż w twoich ,głośniej niż na serii i będzie ładny bas.

http://edzio35.wrzuta.pl/film/9nFmrvzc2 ... ce_edhaust

http://edzio35.wrzuta.pl/film/5KknfD8Gg ... ce_edhaust

po obejrzeniu zaniemówiłem......musze siebie nagrać, zaraz, teraz!!!

No wiaderka są eleganckie ale na czarnej 1198S lepiej będą wyglądały niż na czerwonej 1098. Jak chcesz to możemy się pomieniać:-) Fajny z Ciebie kolo więc niech będzie 1:1 :-DDDDDD

he he he jakos polubiłem swoje Diabły, więc wybacz,,,,,, :twisted:

he he he jakos polubiłem swoje Diabły, więc wybacz,,,,,, :twisted:

Czarne kominy do czarnego moto - the best, dark franzu :twisted:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.