Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
arachnia

Monster s2r - warty kupna ?

Polecane posty

Gratulacje koleżanko :!:

Dodatkowy plus z czytania forum:

Za pińcet, każdy może mnie wziąć. :D

Niedrogi sposób na długie, zimowe wieczory :lolno: :lolno: :lolno:

Dzięki 748Duc za pomoc w ocenie s2r z lublina, ostatecznie nie padło na niego, ale Twoj opis duuuuzo mi pomógł.

no to gratki arachnia, cała zima na dopieszczenie tego cudeńka. ja też obserwowałem ten model z koszalina, ale póki co to "japońskie gówno" się nie sprzedaje. cierpliwość podobno popłaca, raz jeszcze gratuluję i miłego użytkowania :D

No i jest pierwsza jazda zaliczona ;). Po GSie przesiadka niesamowita. Mocy jak dla mnie w sam raz wiec jestem zadowolona z wyboru. Jest <font color='red'>[desmo]</font>.... :mrgreen:

Klamka i kilka innych wizualnych defektów jest wynikiem ślizgu/położenia na prawa stronę. Poza tym 2 tys przebiegu - wszystko wskazuje, ze realnego. Moto z USA rocznik 2006. Do roboty: olej, paski, itp., wymiana klamek na krótkie , wymiana lusterek na oryginalne, dekiel sprzęgła (jest przerysowany) i kilka większych i mniejszych rys na lakierze. Technicznie wydaje sie, ze ideał, ale to wyjdzie w praniu.

Przewaga nad egzemplarzem, który opisywałam na początku tematu to brak rdzy i cena ;)

Motocykl kupiony od gościa, który kupił go w stanach od znajomego i myślał, ze zarobi bo porównywał ceny z s2r 1000. Mało tego ducat został sprowadzony jako s2r 1000, przyjechał po niego klient kupił (jako s2r 1000) zawiózł do serwisu w warszawie i w dopiero tam go uwiadomili ze to s2r 800. Więc motocykl wrócił do właściciela. :lol:

Gratulacje :P

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.