MINI-MAN 1 Napisano Październik 28, 2010 Zardy są fajne i też mi się podobają mają jednak wadę :?: :!: każdy kto ma kasę i nie ma polotu lub wyobraźni może je mieć i najczęściej je ma... Sport classic jest świetnym materiałem na zbudowanie czegoś wyjątkowego więc nie widzę sensu wypruwać się z kasy żeby mieć coś co wymyślił ktoś inny.... Polecam zaprojektować sobie coś samemu duma i satysfakcja gwarantowana ;) Oczywiście to tylko moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Październik 29, 2010 no to teraz pojechałeś Francowi. Uwazaj na chlopów z Lipin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 29, 2010 Zardy są fajne i też mi się podobają mają jednak wadę :?: :!: każdy kto ma kasę i nie ma polotu lub wyobraźni może je mieć i najczęściej je ma... Jest w tym bardzo dużo prawdy, jednak nie zmienia to faktu, że są przekozackie w kwestii stylistyki retro :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 29, 2010 Nikogo nie chciałem urazić, jak napisałem podobaja mi się!!!, ale poprostu sądzę, że są zbyt pospolite co nie ujmuje im urody i brzmienia.... Jstem zwolennikiem indywidualnych projektów i zmian może dlatego, że sam jestem projektantem i wszystko co produkuję zaprojektowałem sam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach