klekot999 29 Napisano Październik 23, 2010 Na sprzedaż: - 1098 Full Termignioni ( a nie same końcówki !) + chip - stoi w Showbikes w Warszawie na Wysockiego - cena dla Desmomaniaka sporo niższa niż z allegro ( zdjęcia mogę dać na maila) - Sportclassic - 2006 zarejestrowany na Ohlinsach + Arrow + PC - GT 1000 2007 na Termignioni - Aprilia RSV 2007 na Ohlinsie ( + amorek skrętu Ohlins) zarejestrowany- moto mego brata -23000 - Buell Blast 500- 2009 - 1 cylindrówka made in USA Kontakt do Ryśka z Jedwabnego: 0606814703 lub na mego priva Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 23, 2010 Sąsiad kopsnij coś więcej o klasiku na : [email protected] najlepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Październik 23, 2010 Janek, podaj ceny. p. 35b regulaminu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 23, 2010 El Presidente, sorki... 1098 - 36500 zł Sportclassic - 29900 zł Gt 1000 - 28500 zł Aprilia RSV - 23000 zł Buell Blast - ok. 10000 zł Pozdr. J-999. P.S. Bern przecież wszystko widziałeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 23, 2010 El Presidente, sorki... 1098 - 36500 zł Sportclassic - 29900 zł Gt 1000 - 28500 zł Aprilia RSV - 23000 zł Buell Blast - ok. 10000 zł Pozdr. J-999. P.S. Bern przecież wszystko widziałeś... Klek - classica nie widziałem... rozmawialiśmy sporo o mydelniczce paso... ale classica nie widziałem... nic straconego poczekam na śniegi i Was odwiedzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 24, 2010 Uwaga zmiana ceny: Aprilia RSV 1000 R Ohlins + Edhaust -2007 - 11000 km - cena 22000 zl - tel do brata- 86/2786601, lub na mego priva. Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
endriu 0 Napisano Listopad 26, 2010 Witam. Kolego możesz podrzucić na [email protected] jakieś fotki Termi ijhak byłaby cena Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 26, 2010 Zdjęcia przesłane, motocykl stoi w Warszawie w salonie Showbikes - komisie na Wysockiego, a konkrety do ustalenia tylko z Ryśkiem( 0606814703). Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarro 0 Napisano Luty 11, 2011 ten 1098 jest jeszcze aktualny jak znlazłem ten komis to nie mają go w ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 11, 2011 1098 Hołodolina jeszcze jest aktualna...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krazek 0 Napisano Marzec 23, 2011 Aktualny jeszcze ten 1098? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 24, 2011 Ciągle tak... Chyba, że z Rychem się dogadam i ja go wezmę a mało już mi brakuje ... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krazek 0 Napisano Marzec 24, 2011 OK. Szczerze mówiąc zależy mi na czarnej 10-tce. Jaki to kolorek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 24, 2011 Czerwony, ma czarne felgi i wydech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 24, 2011 Kolorek czarnej 10-tki jest czerwony? Ok, zmieniam dilera :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 25, 2011 Prawa do czarnej ma tylko Franz. Pogadaj z nim czy też możesz mieć czarną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krazek 0 Napisano Marzec 25, 2011 Oj wdepnąłem w zastrzeżone tereny :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 25, 2011 Prawa do czarnej ma tylko Franz. Pogadaj z nim czy też możesz mieć czarną. Widzę Rafi, że rozumiemy sie bez słów :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krazek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Prawa do czarnej ma tylko Franz. Pogadaj z nim czy też możesz mieć czarną. Widzę Rafi, że rozumiemy sie bez słów :twisted: Wybacz Franz podoba mi się czarnula ale podobanie to jedno a trafić taką to już inna bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 26, 2011 Prawa do czarnej ma tylko Franz. Pogadaj z nim czy też możesz mieć czarną. Widzę Rafi, że rozumiemy sie bez słów :twisted: Wybacz Franz podoba mi się czarnula ale podobanie to jedno a trafić taką to już inna bajka. Choc sie nie dyskutuje, masz dobry gust he he he Czarny to tak jakby dwa razy czerwony a czerwony jest najpiekniejszy, bo żółty jest przepiekny. I tak kończyu sie paleta barw do wyboru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 26, 2011 Prawa do czarnej ma tylko Franz. Pogadaj z nim czy też możesz mieć czarną. Widzę Rafi, że rozumiemy sie bez słów :twisted: Wybacz Franz podoba mi się czarnula ale podobanie to jedno a trafić taką to już inna bajka. Choc sie nie dyskutuje, masz dobry gust he he he Czarny to tak jakby dwa razy czerwony a czerwony jest najpiekniejszy, bo żółty jest przepiekny. I tak kończyu sie paleta barw do wyboru! I wszyscy ci oni spoczywają u stóp Boga Monstera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Czarny to tak jakby dwa razy czerwony a czerwony jest najpiekniejszy, bo żółty jest przepiekny. I tak kończyu sie paleta barw do wyboru! Przestań oglądać Tęczowy Music Box :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 26, 2011 Hm, jakby spojrzec na aspiracje firmy Ducati, to trzeba by sie mocno zastanowic........która działka jest YESU GURU! Ta w której płynie czysta krew ścigania, czy ta z lekka domieszką tej poprzedniej krwi, ale w innej działce gdzie niewatpliwie stała sie pierwowzorem dla swiata! Wiec myślę, że "....I syna...." nalezy sie tylko bądż aż Monsterowi :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krazek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Prawa do czarnej ma tylko Franz. Pogadaj z nim czy też możesz mieć czarną. Widzę Rafi, że rozumiemy sie bez słów :twisted: Wybacz Franz podoba mi się czarnula ale podobanie to jedno a trafić taką to już inna bajka. Choc sie nie dyskutuje, masz dobry gust he he he Czarny to tak jakby dwa razy czerwony a czerwony jest najpiekniejszy, bo żółty jest przepiekny. I tak kończyu sie paleta barw do wyboru! doskonała kolejność!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducat70 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 Czy 1098 jeszcze aktualna oferta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach