Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lukas270cdi

1098

Polecane posty

no dzieki! myslałem nad tym z gdańska.... zadzwonie do niego i pogadam co i jak... gosc ma jakis serwis czy sklep wiec mysle ze dbał o duśke dobrze :roll:

Sprzedam ci swojego. Idealny stan, pierwszy wlasciciel, kupiony w salonie, jeszcze na gwarancji. Obiecuje ci, ze nic juz nie bedziesz musial do niego dokupywac :D

Panowie ,a co takiego jest nie tak z tym z białegostoku... ze sam sprzedający go nie proponuje :?: :?: :?: :mrgreen: cos z silnikiem czy co :?: :roll:

Nie pamiętam dokładnie, chyba ma inny rozstaw osi...

Napewno ma walniętą felgę , tarcze, oś koła, lagi, półki, co jeszcze nie pamiętam...Pozdr.

Jest na allegro jeszcze jakiś żółciak, ten z Hołodoliny ma 70-mm termignioni + chip + tylne kierunki w ledach skryte w ogonie za siatkami...brakuje wypełnień z przodu owiewki - w takim stanie gość sprowadził z Kanady i tak sprzedaje ( chłopaki z Desmostodoły sprzedaja za niego...) i dla konkretnego jest oferowany za 36000 zł - sorki Modsi że tu podaję ( zaraz zjeb... mnie...)

Tak więc masz lepszy wybór niż z Białegostoku...tym bardziej że testowalim go i jakoś wad w nim nie wykrylim...

Mam chyba nawet zdjęcia z jazd testowych. jakbyco: [email protected]

Pozdr. J-999

no to niezle dostał, ze az tak sie <font color='red'>[desmo]</font>....! a jak dzwoniłem to koles mówił, ze 'no to felge se wyprostujesz, zmienisz dzwignie od biegów i bedziesz smigał...' ta chyba po garażu:)

Dzisiaj jak wracałem od znajomego to na autostradzie koles mnie wyprzedził... tzn wypie......ł:) 1098 tricolore tak dowalonym, ze ja nie moge na termi... jasny pularys jak to grzmiało... miał ok 2 paki... od razu poczułem sie lepiej :D

Mogę Ci wysłać na maila jak grają 70 mm Termisy w 1098 S...aż w pewnym momencie odezwał się Desmostodołowy alarm...

Pozdr. J-999

Te z tylko felgą to ma nawet ramę ruszoną i offset się deczko zmienił.

Ja bym go na ich miejscu na części sprzedał bo tak w całości to nie wiem czy go ktoś weźmie.

lukas270cdi - też mam Full Termi 70mm polecam !!! :D Ale w nocy po cichu to do domu nie da rady wrócić. 8-)

A dźwięk jest też ładny nie tylko głośny. Acha jak trafisz takie coś patrz czy koleś da Ci silencery "db killery", które były w zestawie, żebyś dowodu nie stracił.

Ja swoje wożę w schowku, a w razie kontroli mogę założyć i nie ma tematu.

Te z tylko felgą to ma nawet ramę ruszoną i offset się deczko zmienił.

Ja bym go na ich miejscu na części sprzedał bo tak w całości to nie wiem czy go ktoś weźmie.

lukas270cdi - też mam Full Termi 70mm polecam !!! :D Ale w nocy po cichu to do domu nie da rady wrócić. 8-)

A dźwięk jest też ładny nie tylko głośny. Acha jak trafisz takie coś patrz czy koleś da Ci silencery "db killery", które były w zestawie, żebyś dowodu nie stracił.

Ja swoje wożę w schowku, a w razie kontroli mogę założyć i nie ma tematu.

Dobrze godo, zaś mu polać!

O tej porze roku, pewnie mało...

Sporo jest tzw niezrzeszonych, sam wiem o 3 gościach...no i 1 z nich coś gadał o sprzedaży 10-tki ( też pochodzącej z Desmostodoły), bo dla niego za mocna- telefon do niego ma Rysiek, jakbyco...

Pozdr. J-999

a co z tym 1098 w gdańsku? ktoś go oglądał może?

o z tym

http://otomoto.pl/ducati-1098-zdunek-gd ... 32868.html

Między innymi docierałem tą sztukę, kiedyś jeździła na testówce w Ducati Warszawa. Będąc sprzedawana była w zajebistym stanie, ciekawe jak obecny właściciel ją szanował?

rozmawiałem z nim ostatnio i mówił, ze moto jest przed 2-gim przeglądem bo ma najechane juz prawie 24000... z cena tez mówił ze jak bedzie kasa na stole to damy rade :mrgreen: no trzeba go zobaczyc na zywo :roll: :roll: :roll:

Czy ktoś z forum zna to moto - http://allegro.pl/ducati-1098-2008r-nie ... 57039.html

Ponadto proszę o info jak to tak naprawdę jest z mocą seryjną w 1098? 154KM, 160KM? Jest to uzależnione od rocznika 2007/2008? no i jaki średnio jest wzrost po wsadzeniu racingowego ECU + filtr + np. pełny termi?

z góry dzięki za info!

pzdr

Czy ktoś z forum zna to moto - http://allegro.pl/ducati-1098-2008r-nie ... 57039.html

Ponadto proszę o info jak to tak naprawdę jest z mocą seryjną w 1098? 154KM, 160KM? Jest to uzależnione od rocznika 2007/2008? no i jaki średnio jest wzrost po wsadzeniu racingowego ECU + filtr + np. pełny termi?

z góry dzięki za info!

pzdr

Siemanko, ziom nie bierz zwykłej wersji po RSV bierz na OHLINSACH :P dwa cena za to moto jest podejżanie śmieszna, w USA za w miarę stan trzeba zapłacić tyle nie mówiąc o kosztach sprowadzenia.

Jak chcesz to mam 1098 S na full temii w tym tygodniu sie wyjaśni czy ją bierzemy :P

Co do mocy to znamionowe:

Max power at crankshaft (95/1/EC) 113 kW (156 CV) @ 9750 rpm

Max power at crankshaft on acceleration bench 117 kW (160 CV) @ 9750 rpm

Max torque at crankshaft (95/1/EC) 116 Nm (10.81 Kgm) at 8000 rpm

Nie ma różnic między rocznikami i wersją bez S, dopiero Rka ma inną pojemność i moc.

1098S na full termisach ma 160KM na kole. Bierz moja :)

Pewnie 5 dych nie starczy, co? :-) Sprzedasz, bo zamówiłeś 1199 :mrgreen: ?

1098S na full termisach ma 160KM na kole. Bierz moja :)

Pewnie 5 dych nie starczy, co? :-) Sprzedasz, bo zamówiłeś 1199 :mrgreen: ?

Na standartowa z full systemem wystarczy. Nawet ci drobne na paliwo zostana ;)

Jest w ogloszeniach: viewtopic.php?f=76&t=7400

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.