Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lukas270cdi

1098

Polecane posty

ze dwa dni temu aukcja się skończyła, fotki były identyko... co do tego z Nowego targu to wisi któryś raz z kolei ale nie zauwazyłem zmian :D

Koledzy dołączam się zna ktoś tego ? http://otomoto.pl/ducati-1098-M3018752.html ????

Cena jakaś masakrycznie niska :) nawet w USA ciężko o takie moto w takich pieniądzach (chyba że kupione zmielone i odbudowane).

Regularna cena na taki model to ok 38 - 40 tys. podjedź, zobacz ale ja przy takiej cenie sprawdził bym bardzo bardzo dokładnie co jest i rozebrał 3/4 motocykla na miejscu ;)

Koledzy dołączam się zna ktoś tego ? http://otomoto.pl/ducati-1098-M3018752.html ????

Cena jakaś masakrycznie niska :) nawet w USA ciężko o takie moto w takich pieniądzach (chyba że kupione zmielone i odbudowane).

Regularna cena na taki model to ok 38 - 40 tys. podjedź, zobacz ale ja przy takiej cenie sprawdził bym bardzo bardzo dokładnie co jest i rozebrał 3/4 motocykla na miejscu ;)

Czy ja wiem? Może w zeszłym sezonie to tak, ale trzeba pamiętać, że pojawił się nowy okręt flagowy SBK, więc ceny starszej generacji zawsze w takiej sytuacji idą raptownie w dół. Dopiero za jakiś czas zacznie nabierać wartości, jak to się stało ze sprzętami generacji 748-998 na przestrzeni ostatniego lata - we Włoszech taniej można wyrwać ładne 999 (o749 nie wspominając), niż zadbaną 916/996/998, które to zauważalnie zdrożały.

To jest ta sama sztuka, o którą pytałem wyżej :). Dzwoniłem ale klient jest za granicą.

Czy ja wiem? Może w zeszłym sezonie to tak, ale trzeba pamiętać, że pojawił się nowy okręt flagowy SBK, więc ceny starszej generacji zawsze w takiej sytuacji idą raptownie w dół. Dopiero za jakiś czas zacznie nabierać wartości, jak to się stało ze sprzętami generacji 748-998 na przestrzeni ostatniego lata - we Włoszech taniej można wyrwać ładne 999 (o749 nie wspominając), niż zadbaną 916/996/998, które to zauważalnie zdrożały.

,

Tak czy siak 30 tys to wydaję się trochę mało:

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/chan ... rGrossEuro

jakieś najtańsze po 34 i to w Słowenii :) we Włoszech też szukałem 1098 i nie wiem gdzie Ty to znalazłeś ale ja jakoś nie mogłem trafić poniżej 10 tys Euro dobrej sztuki :)

Jak chcesz to Ci zwieze czerwone 999 Biposto '06 z przebiegiem 5000km za jakieś 8000Euro, może być za 2 tygodnie 8-)

Już sprzedane :(

Przecież gościa miało nie być ? To jak sprzedał ?

Już sprzedane :(

Przecież gościa miało nie być ? To jak sprzedał ?

Okazuje się, że w tym samym czasie jego kolega (chyba wspólnik) w ramach przysługi zamieścił ogłoszenie na ebay-u i "kupił" go jakiś Niemiec. Miał przyjechać w piątek ale nie przyjechał. Dziwne - kolo miał wrócić z nart 30.01. wrócił 28.01.Niemiec miał być w piątek (27.01.) A kolega mówi, że on tylko grzecznościowo zamieścił ogłoszenie i wszystko trzeba ustalać z właścicielem, ale jak już się dogadamy to on może przewieźć ten motocykl do siebie (bo kolega często jest zajęty) i tam będzie można go obejrzeć. Pod adresem, który kolega podał mieszka jego matka a w garażu syn trzyma części motocyklowe. Czy motocykl jest na sprzedaż okaże się pod koniec tygodnia.

Czyli moto juz sprzedane ?

Czy motocykl jest na sprzedaż, okaże się pod koniec tygodnia. Na tą chwile "prawo do transakcji" ma Niemiec. Z obecnym właścicielem jestem w kontakcie. Muszę go do czwartku obejrzeć.

Powiem ze trochę dziwna sprawa , ja ostatnio kupował sobie tez motocykl to trochę łatwiej to wszystko szło , ale życzę Ci jak najlepiej ; )

Tak się nie możesz doczekać ze do czwartku ? xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.