lukas270cdi 0 Napisano Listopad 3, 2010 no dzieki! myslałem nad tym z gdańska.... zadzwonie do niego i pogadam co i jak... gosc ma jakis serwis czy sklep wiec mysle ze dbał o duśke dobrze :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 5, 2010 Sprzedam ci swojego. Idealny stan, pierwszy wlasciciel, kupiony w salonie, jeszcze na gwarancji. Obiecuje ci, ze nic juz nie bedziesz musial do niego dokupywac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 5, 2010 za tą wersje to musiałbym słono zapłacic :roll: a ile cenisz jak można wiedziec??? :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 5, 2010 Z tym wszystkim co ma zalozone 75k, standart 45k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 5, 2010 No....! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 5, 2010 Panowie ,a co takiego jest nie tak z tym z białegostoku... ze sam sprzedający go nie proponuje :?: :?: :?: :mrgreen: cos z silnikiem czy co :?: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 6, 2010 Nie pamiętam dokładnie, chyba ma inny rozstaw osi... Napewno ma walniętą felgę , tarcze, oś koła, lagi, półki, co jeszcze nie pamiętam...Pozdr. Jest na allegro jeszcze jakiś żółciak, ten z Hołodoliny ma 70-mm termignioni + chip + tylne kierunki w ledach skryte w ogonie za siatkami...brakuje wypełnień z przodu owiewki - w takim stanie gość sprowadził z Kanady i tak sprzedaje ( chłopaki z Desmostodoły sprzedaja za niego...) i dla konkretnego jest oferowany za 36000 zł - sorki Modsi że tu podaję ( zaraz zjeb... mnie...) Tak więc masz lepszy wybór niż z Białegostoku...tym bardziej że testowalim go i jakoś wad w nim nie wykrylim... Mam chyba nawet zdjęcia z jazd testowych. jakbyco: [email protected] Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 6, 2010 no to niezle dostał, ze az tak sie <font color='red'>[desmo]</font>....! a jak dzwoniłem to koles mówił, ze 'no to felge se wyprostujesz, zmienisz dzwignie od biegów i bedziesz smigał...' ta chyba po garażu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 6, 2010 Dzisiaj jak wracałem od znajomego to na autostradzie koles mnie wyprzedził... tzn wypie......ł:) 1098 tricolore tak dowalonym, ze ja nie moge na termi... jasny pularys jak to grzmiało... miał ok 2 paki... od razu poczułem sie lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 6, 2010 Mogę Ci wysłać na maila jak grają 70 mm Termisy w 1098 S...aż w pewnym momencie odezwał się Desmostodołowy alarm... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 6, 2010 huhu dawaj... :D :D :D [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Listopad 8, 2010 Te z tylko felgą to ma nawet ramę ruszoną i offset się deczko zmienił. Ja bym go na ich miejscu na części sprzedał bo tak w całości to nie wiem czy go ktoś weźmie. lukas270cdi - też mam Full Termi 70mm polecam !!! :D Ale w nocy po cichu to do domu nie da rady wrócić. 8-) A dźwięk jest też ładny nie tylko głośny. Acha jak trafisz takie coś patrz czy koleś da Ci silencery "db killery", które były w zestawie, żebyś dowodu nie stracił. Ja swoje wożę w schowku, a w razie kontroli mogę założyć i nie ma tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 8, 2010 Te z tylko felgą to ma nawet ramę ruszoną i offset się deczko zmienił.Ja bym go na ich miejscu na części sprzedał bo tak w całości to nie wiem czy go ktoś weźmie. lukas270cdi - też mam Full Termi 70mm polecam !!! :D Ale w nocy po cichu to do domu nie da rady wrócić. 8-) A dźwięk jest też ładny nie tylko głośny. Acha jak trafisz takie coś patrz czy koleś da Ci silencery "db killery", które były w zestawie, żebyś dowodu nie stracił. Ja swoje wożę w schowku, a w razie kontroli mogę założyć i nie ma tematu. Dobrze godo, zaś mu polać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 8, 2010 no moze sie uda trafic cos na termi... to jest marzenie :roll: a tak na marginesie to w polsce jeszcze mało sztuk 1098 jezdzi, nie :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 8, 2010 O tej porze roku, pewnie mało... Sporo jest tzw niezrzeszonych, sam wiem o 3 gościach...no i 1 z nich coś gadał o sprzedaży 10-tki ( też pochodzącej z Desmostodoły), bo dla niego za mocna- telefon do niego ma Rysiek, jakbyco... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monsterbike 0 Napisano Listopad 19, 2010 tego z trzaśniętą felgą chyba już ktoś kupił bo w wczoraj wyceniałem graty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 19, 2010 no własnie wiem:( jak mozesz to napisz co trzeba było do niego jeszcze dokupic???? strasznie walniety czy nie :?: :?: :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Listopad 22, 2010 a co z tym 1098 w gdańsku? ktoś go oglądał może? o z tym http://otomoto.pl/ducati-1098-zdunek-gd ... 32868.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 22, 2010 a co z tym 1098 w gdańsku? ktoś go oglądał może?o z tym http://otomoto.pl/ducati-1098-zdunek-gd ... 32868.html Między innymi docierałem tą sztukę, kiedyś jeździła na testówce w Ducati Warszawa. Będąc sprzedawana była w zajebistym stanie, ciekawe jak obecny właściciel ją szanował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 22, 2010 rozmawiałem z nim ostatnio i mówił, ze moto jest przed 2-gim przeglądem bo ma najechane juz prawie 24000... z cena tez mówił ze jak bedzie kasa na stole to damy rade :mrgreen: no trzeba go zobaczyc na zywo :roll: :roll: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Listopad 17, 2011 Czy ktoś z forum zna to moto - http://allegro.pl/ducati-1098-2008r-nie ... 57039.html Ponadto proszę o info jak to tak naprawdę jest z mocą seryjną w 1098? 154KM, 160KM? Jest to uzależnione od rocznika 2007/2008? no i jaki średnio jest wzrost po wsadzeniu racingowego ECU + filtr + np. pełny termi? z góry dzięki za info! pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Listopad 28, 2011 Czy ktoś z forum zna to moto - http://allegro.pl/ducati-1098-2008r-nie ... 57039.htmlPonadto proszę o info jak to tak naprawdę jest z mocą seryjną w 1098? 154KM, 160KM? Jest to uzależnione od rocznika 2007/2008? no i jaki średnio jest wzrost po wsadzeniu racingowego ECU + filtr + np. pełny termi? z góry dzięki za info! pzdr Siemanko, ziom nie bierz zwykłej wersji po RSV bierz na OHLINSACH :P dwa cena za to moto jest podejżanie śmieszna, w USA za w miarę stan trzeba zapłacić tyle nie mówiąc o kosztach sprowadzenia. Jak chcesz to mam 1098 S na full temii w tym tygodniu sie wyjaśni czy ją bierzemy :P Co do mocy to znamionowe: Max power at crankshaft (95/1/EC) 113 kW (156 CV) @ 9750 rpm Max power at crankshaft on acceleration bench 117 kW (160 CV) @ 9750 rpm Max torque at crankshaft (95/1/EC) 116 Nm (10.81 Kgm) at 8000 rpm Nie ma różnic między rocznikami i wersją bez S, dopiero Rka ma inną pojemność i moc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 28, 2011 1098S na full termisach ma 160KM na kole. Bierz moja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Listopad 30, 2011 1098S na full termisach ma 160KM na kole. Bierz moja :) Pewnie 5 dych nie starczy, co? :-) Sprzedasz, bo zamówiłeś 1199 :mrgreen: ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 1, 2011 1098S na full termisach ma 160KM na kole. Bierz moja :) Pewnie 5 dych nie starczy, co? :-) Sprzedasz, bo zamówiłeś 1199 :mrgreen: ? Na standartowa z full systemem wystarczy. Nawet ci drobne na paliwo zostana ;) Jest w ogloszeniach: viewtopic.php?f=76&t=7400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach