rafi-r 0 Napisano Listopad 4, 2010 Nie wiem czy było, najwyżej mod. przeniesie topic. Widzieliście nową propozycję na tor? 1198 SP - zawiasy TTX, kontrola trakcji, antyhopping, quickshifter i inne bajerki czyli wszystko o czym marzą tygryski. Zdaje się, że mam nowe marzenie :D http://www.ducati.com/bikes/superbike/1198_sp/index.do PS Franz to bije nawet Twoją czarną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 4, 2010 Tylko toru cos ni ma :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Listopad 4, 2010 Theo mając takie cacko to na Lublin trochę wstyd co? :-) Może zbudują w końcu ten pod Radomiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 4, 2010 ale ja nie o Lublinie, a o Pionkach. Ale wyjeba.ć się takim to dopiero nieszczęście :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 4, 2010 Ale wyjeba.ć się takim to dopiero nieszczęście :shock: Oj tam, oj tam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 4, 2010 Theo mając takie cacko to na Lublin trochę wstyd co? :-) Wstyd, to jak ktoś by kupił, a jeździć po torze nie umie. Tak jak ja np. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 4, 2010 Theo mając takie cacko to na Lublin trochę wstyd co? :-) Wstyd, to jak ktoś by kupił, a jeździć po torze nie umie. Tak jak ja np. :lol: Delta to oznacza, że 99% motocyklistów w Polsce to wstyd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Listopad 4, 2010 Aaaaaaaaauuuuuu estetyczny ideał mojej Dusi. Tak z perspektywy to się nawet cieszę ze ja troszku pobijałem bo w zimę jest szansa i pretekst ze ja „psinek” w ten deseń. Czarne plastiki, czerwona rama z domieszka złota to jest TO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 4, 2010 Theo mając takie cacko to na Lublin trochę wstyd co? :-) Wstyd, to jak ktoś by kupił, a jeździć po torze nie umie. Tak jak ja np. :lol: Delta to oznacza, że 99% motocyklistów w Polsce to wstyd! No niestety :lol: ale to przez to, że nie mamy gdzie jeździć. Za 25 lat jak już Pionki skończą będzie tylko 89% :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 4, 2010 1198 SP - zawiasy TTX, kontrola trakcji, antyhopping, quickshifter i inne bajerki czyli wszystko o czym marzą tygryski. Rozebrać Sukę do rosołu (ew. spaghetti bolognese :lol: ) i wtedy będzie ideał :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 4, 2010 PS Franz to bije nawet Twoją czarną. Tak Rafi moja Czarna jest nie do pobicia :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawca98 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Aaaaaaaaauuuuuu estetyczny ideał mojej Dusi. Tak z perspektywy to się nawet cieszę ze ja troszku pobijałem bo w zimę jest szansa i pretekst ze ja „psinek” w ten deseń. Czarne plastiki, czerwona rama z domieszka złota to jest TO Ja osobiście preferowałbym biały kolor nie mam pewności czy 1198sp występuje w tym malowaniu, ale mam pewność co do 1198s, jeżeli chodzi o czarny kolor to nie wątpliwie motocykl szybciej nagrzewałby się od promieni słonecznych, no i kolor czarny nie uwydatnia kształtów, "karoserii" motocykla.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 7, 2011 ojojoj, ojojoj Aleś chłopie podpadl. Ledwo się pokazał, a już twierdzi, że czarna Franza nie jest najpiękniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2011 ojojoj, ojojoj Aleś chłopie podpadl. Ledwo się pokazał, a już twierdzi, że czarna Franza nie jest najpiękniejsza. Mnie jak mnie, ale Alice???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawca98 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Nie chciałem nikogo urazić, to była moja subiektywna opinia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 7, 2011 myślę że nie masz sie co pojawiać na śląsku - Chopy z Lipin już mają Twój adres :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Spoko, spoko..... :twisted: Chopów ze Lipin to sie som boja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawca98 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Chyba macie racje ogranicze swoje podróże w takie miejsca, może tam mnie chłopy nie znajdą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach