arachnia 1 Napisano Listopad 22, 2010 Mam problem dotyczy M900. Za nic nie idzie go odpalić gdy gdy stoi na bocznej nóżce - na luzie. Co najlepiej sprawdzić po kolei - nóżka jest oryginalna, a przynajmniej na taka wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 Nic nie sprawdzaj, bo nic nie znajdziesz. W niektórych modelach tak jest rozwiązany wyłącznik bocznej nóżki że nawet na luzie nie pracuje silnik. Jedyne wyjście to obejść wyłącznik, ale jest ryzyko ruszenia z otwartą wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 22, 2010 No faktycznie ;), ale znalazlam takie cos: http://cgi.ebay.co.uk/DUCATI-SIDESTAND- ... 2eb1545076 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Listopad 22, 2010 wystarczy zmostkować nawet jakimś kablekiem, tylko jak Theo prawi musisz uważać żeby zawsze zamknąć nóżkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 Owszem, ma to sens. Zasilanie wyłącznika z kontrolki luzu. Ale jakoś nie ufam zbytniej kombinacji w elektryce która może mi odciąć zapłon w czasie jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Listopad 22, 2010 tak a propos bocznej nóżki, to czy ona składa się sama po oderwaniu jej od ziemi? kiedyś oglądałem monstera na sprzedaż i tam gdy podniosłem moto do pionu, nóżka się złożyła. trochę to kłopotliwe przyznam kiedy chcemy postawić moto :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 22, 2010 W niektórych modelach. (Starsze SS-y i monstery) składała się sama. Łatwo to jednak przerobić by tak sie nie działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Listopad 22, 2010 W niektórych modelach. (Starsze SS-y i monstery) składała się sama. Łatwo to jednak przerobić by tak sie nie działo. dzięki za błyskawiczną odpowiedź ;) z tego co pamiętam to był monster 600 z bodajże 97 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 22, 2010 Sam mam taką nóżkę :) wcale nie komplikuje sprawy, a i czujnik mam wymontowany :D Bo po co więcej kabli ma być co się plączą bez potrzeby i sensu dla mnie. Puki co osobiście nie wyobrażam sobie innej opcji z tą podpórką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 22, 2010 Też mam taką w swoim 996, sprężynówka kurde balans :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 23, 2010 Ja w poprzednim moto miałem na sprężynie i to było dosyć kłopotliwe bo pare razy tak się położyłem z moto :? W Monsterze mam bez sprężyny i jest super, więc jak zwykle wychodzi na to, że każdy lubi co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Grudzień 1, 2010 Przyszły kabelki z ebaya, 10 min instalacji i działa jak powinno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach