nabassu 0 Napisano Luty 3, 2011 theodor, ja nie mowilem o wydechu spawanym w garazu, tylko robionego przez np el-tec na wzor oryginalu, lub obliczonego. i nie gietarka, tylko spawanie z odcinkow. gietarka robie przewezenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 5, 2011 Jest już jeden szczęśliwiec, drugi w drodze. Czy to może mowa o mojej skromnej osobie? :roll: ;) Tak jest, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu "wjadą" do wątku zdjęcia zamontowanych na motocyklu? :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Luty 8, 2011 Dotarły (ukłony Musieli!) i zamontowane. No i co? No i jestem rozczarowany.... Niestety rozczarowany.... Swoją postawą,że tak długo zwlekałem z zakupem! :evil: Towar pierwsza klasa i wart każdej złotówki! Brakowało co prawda w zestawie jednej śrubki o odpowiedniej długości ale udało się takową szybko zdobyć więc tak jakby problemu nie było. Jestem b zadowolony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 8, 2011 Zaprezentuje jak to na moto wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Luty 8, 2011 Zaprezentuje jak to na moto wyglada :) Zgodnie z życzeniem ;) Sorry za jakość ale to tak "na szybko". Mam nadzieję,że coś tam widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 9, 2011 Wyglada dość ciekawiem, widze że ogólnie monsterek ze smakiem robiony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach