Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Frencci

Eryk szuka kombinezonu na ok 170cm

Polecane posty

Truteń wyrosl ze swojego starego kombi i poszukuje - z uwagi na bardzo sporadyczne przejazdzki- jakiegos uzywanego, sportowego kombi na ok 170cm wzrostu. Kombinezon solidny z twardymi ochraniaczami.

Poprosze o ew. informacje wylacznie na priv.

Pzdr,J

Truteń wyrosl ze swojego starego kombi i poszukuje - z uwagi na bardzo sporadyczne przejazdzki- jakiegos uzywanego, sportowego kombi na ok 170cm wzrostu. Kombinezon solidny z twardymi ochraniaczami.

Poprosze o ew. informacje wylacznie na priv.

Pzdr,J

Wyższy od ciotki Kini :shock: ;)

Tak myślę...ja też szukam kombi dla brata, nie chcecie sprzedać starego??

Skóra czy tekstyl ?

Jaki rozmiar ?

Theoś ma kurtkę i spodnie skórzane - zestaw.

Spodnie jeszcze by wydały, ale kurtka na 170 to zdecydowanie za mała jest.

Kinia- dam znac gdy cos wykombinuje Trutniowi ;-] Tak, rosnie- chyba mamuszka karmi Go modyfikowana genetycznie zywnoscia.

Misiek- tak, jedynie skora i to z dobrymi ochraniaczami. Wlasnie- Theos, zgadam sie z Nim.

Dziekuje ale nadal sprawa aktualna. Powiadomie gdy cos kupimy.

Pzdr

Temat bardziej rozeznany. Po kilku przymiarkach wychodzi na to, iz szukamy kombinezonu odpowiadajacemu rozmiarowi 48 Dainese.

Skleroza to fajna rzecz niekiedy... Niektorzy pamietaja mnie z 2005 roku gdy wazylem 68 kg i mialem slicznego czerwoniastego Alpinestara. Przekonany bylem, ze sprzedalem go juz tak dawno, ze nie pamietam... okazuje sie jednak, ze schomikowany zostal przez moja mamuszke i tadaaa- jest sliczniutki, nowiutki i do tego rekawice. Ale numer, co? :lol:

Nie mów, że pasuje na Trutnia :shock:

Może byś tak wysłał kilka obiadków do Wawy? Nigdzie nie mogę znaleźć dodatkowych kilka kg dla mnie ;)

Skleroza to fajna rzecz niekiedy... Niektorzy pamietaja mnie z 2005 roku gdy wazylem 68 kg i mialem slicznego czerwoniastego Alpinestara. Przekonany bylem, ze sprzedalem go juz tak dawno, ze nie pamietam... okazuje sie jednak, ze schomikowany zostal przez moja mamuszke i tadaaa- jest sliczniutki, nowiutki i do tego rekawice. Ale numer, co? :lol:

Frencci nie masz tam czegoś jeszcze w takich rozmiarach, zapytaj matuli może jeszcze coś znajdzie :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.