Frencci 5 Napisano Grudzień 4, 2010 Truteń wyrosl ze swojego starego kombi i poszukuje - z uwagi na bardzo sporadyczne przejazdzki- jakiegos uzywanego, sportowego kombi na ok 170cm wzrostu. Kombinezon solidny z twardymi ochraniaczami. Poprosze o ew. informacje wylacznie na priv. Pzdr,J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 6, 2010 ...trochę mnie to przeraża, że mój by mu pasował. A w Golubiu taki mały kochany był...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Grudzień 6, 2010 Truteń wyrosl ze swojego starego kombi i poszukuje - z uwagi na bardzo sporadyczne przejazdzki- jakiegos uzywanego, sportowego kombi na ok 170cm wzrostu. Kombinezon solidny z twardymi ochraniaczami.Poprosze o ew. informacje wylacznie na priv. Pzdr,J Wyższy od ciotki Kini :shock: ;) Tak myślę...ja też szukam kombi dla brata, nie chcecie sprzedać starego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Grudzień 7, 2010 Skóra czy tekstyl ? Jaki rozmiar ? Theoś ma kurtkę i spodnie skórzane - zestaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 7, 2010 Spodnie jeszcze by wydały, ale kurtka na 170 to zdecydowanie za mała jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 7, 2010 Kinia- dam znac gdy cos wykombinuje Trutniowi ;-] Tak, rosnie- chyba mamuszka karmi Go modyfikowana genetycznie zywnoscia. Misiek- tak, jedynie skora i to z dobrymi ochraniaczami. Wlasnie- Theos, zgadam sie z Nim. Dziekuje ale nadal sprawa aktualna. Powiadomie gdy cos kupimy. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 29, 2011 Temat bardziej rozeznany. Po kilku przymiarkach wychodzi na to, iz szukamy kombinezonu odpowiadajacemu rozmiarowi 48 Dainese. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 26, 2011 Skleroza to fajna rzecz niekiedy... Niektorzy pamietaja mnie z 2005 roku gdy wazylem 68 kg i mialem slicznego czerwoniastego Alpinestara. Przekonany bylem, ze sprzedalem go juz tak dawno, ze nie pamietam... okazuje sie jednak, ze schomikowany zostal przez moja mamuszke i tadaaa- jest sliczniutki, nowiutki i do tego rekawice. Ale numer, co? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Nie mów, że pasuje na Trutnia :shock: Może byś tak wysłał kilka obiadków do Wawy? Nigdzie nie mogę znaleźć dodatkowych kilka kg dla mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Marzec 30, 2011 Skleroza to fajna rzecz niekiedy... Niektorzy pamietaja mnie z 2005 roku gdy wazylem 68 kg i mialem slicznego czerwoniastego Alpinestara. Przekonany bylem, ze sprzedalem go juz tak dawno, ze nie pamietam... okazuje sie jednak, ze schomikowany zostal przez moja mamuszke i tadaaa- jest sliczniutki, nowiutki i do tego rekawice. Ale numer, co? :lol: Frencci nie masz tam czegoś jeszcze w takich rozmiarach, zapytaj matuli może jeszcze coś znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach