theodor 2 Napisano Kwiecień 26, 2011 Theo, a jak skończysz to wrzucisz foty? :D Czy dopiero na meetingu będziesz się "chwalił" ? :evil: Chciałbym na meetingu pokazać monsta w nowym wcieleniu. Jest szansa że zdążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 tylko błagam zamien te zielone elementy - onie nie sa w tym kolorze co myslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 Jest to możliwe że widziałem w sobotę Dukata "theodora" w Przeżmierowie pod Moto aksesoria? Więcej detali :) jezeli byl w otoczeniu 3 hayabus i bmw 1000rr to był mój ale nie ma naklejki tytoniowej :) Widziałwm tam dwie białe haye.Naklejki nie było ale kolor tak [desmo]....ty. no to wychodzi ze ja ale sety i siłownik musisz porównać w dziale pokaż swojego monstera . zaśmiecamy temat Theodorowi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Byłem widziałem - nic więcej nie powiem. Łukasz - idź do okulisty, żywy żółty to nie zielony :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 Byłem widziałem - nic więcej nie powiem. Łukasz - idź do okulisty, żywy żółty to nie zielony :lol: Bardzo żywy, coś w stylu jak dzieciaki jakieś 20 lat temu nosiły sznurowadła...żarówa :) Theo popędzaj podwykonawców, bo się już nie mogę doczekać efektu końcowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 30, 2011 Dzisiaj jechałem kawałek swoim monsterem. Kawałek tylko bo Darkowi się pchać nie chciało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 30, 2011 A to Ci "przyjaciel" ;) :lol: :lol: :lol: A innym to pomaga...klamoty wysyła...normalnie - "zero tolerancji". :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 2, 2011 Byłem widziałem - nic więcej nie powiem. Łukasz - idź do okulisty, żywy żółty to nie zielony :lol: chcesz się założyć do której grupy kolorystycznej należy ten "żółty" - jest to jasny jaskrawoZIELONY a nie żółty - jeżeli ktoś kojarzy kolor pewnej supry firmy YAKUZA to jest to bardzo zblizony kolor. Przy następnej wizycie wezmę ze sobą kolornik RAALa i niech sam właściciel dopasuje kolor do wzornika i bedzie jasne co to za kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 2, 2011 Dzwonił lakiernik. "blachy" są gotowe. Po długim weekendzie odbieram. Najwarzniejsze że będzie zbiornik co umożliwi odpalenie i regulacje na nowym setupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 5, 2011 Jest i pierwszy zonk. Po polakierowaniu wszystkich elementów i ich montażu na motocykl okazało się że... Kaszana jest!!! Kolor fajny, każdy element wyglada w nim super, ale po montażu całości źle to wygląda. Konieczna jest zmiana całej koncepcji lakierowania. Wszystko wraca do lakiernika. Nawet symulacja w fotoshopie nie pokazała że to tak nie będzie pasować do siebie. Czyli opóźnienie, a tu tak mało czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 5, 2011 Dawaj go w czarny mat.... A nie te oczojebne kolory świata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 5, 2011 Czarny mat jest zarezerwowany dla najuboższych wersji duców :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 5, 2011 a to pech. współczuję, bo wiem jak to jest, jak sobie myślisz,że koniec jest bliski, a tu dalej pod górkę :( ale nic to, przyj na przód, król musi być gotów na Żerków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 5, 2011 Czarny mat jest zarezerwowany dla najuboższych wersji duców :lol: I tak jest wyżej niż żółty.... Trzymam kciuki żebyś się wyrobił. Załatw też audiencję u króla dla mojego piccolo monstro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 6, 2011 Zbiornik przelakierowany w nowy kolor. Teraz too jest to o co chodziło. :twisted: Jutro montaż pompy, wlewu i reszty pierdół i odpalanie motocykla do regulacji. :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 6, 2011 To jak Theo - masz już wszystko i tylko CZAS potrzebny żeby zobaczyć Króla w Żerkowie, czy jeszcze jakieś "czynniki zewnętrzne" mogą Cię spowalniać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 6, 2011 Czekam na kilka dość istotnych eleentów zleconych do wykonania na obrabiarkach CNC. I na kilka elementów z firm akcesoryjnych jak kierunkowskazy czy lusterka. Jeszcze siedzenie do tapicerowania i pewnie jeszcze cos tam będzie do wykończenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 6, 2011 No to szczerze życzę, żeby nie było opóźnień z ICH strony - w Ciebie nie wątpię ;) :D Powodzenia - już nie mogę się doczekać, żeby na własne oczy zobaczyć Twój projekt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 7, 2011 Theo, a jak skończysz to wrzucisz foty? :D Czy dopiero na meetingu będziesz się "chwalił" ? :evil: Chciałbym na meetingu pokazać monsta w nowym wcieleniu. Jest szansa że zdążę. Trzymam kciuki w takim razie z całych sił!! Już tylko dwa tygodnie... Monster project. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 7, 2011 Theo każdą budowle czy projekt wykonany powinno się kończyć wiankowym !!! ;) Więc w Żerkowie trzeba to opić !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 7, 2011 Theo każdą budowle czy projekt wykonany powinno się kończyć wiankowym !!! ;) Więc w Żerkowie trzeba to opić !!! :D Dlatego Theoś zostaje do środy :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 7, 2011 Zostaje do środy, ale też przyjeżdża w czwartek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 8, 2011 Motocykl odpalony, wstępnie poregulowany. Nawet objeżdżony ostrożnie wokół serwisu. Groźnie brzmi na nowym układzie wydechowym :twisted: Przy odwijaniu czuć drzemiącą potęgę doprężonego desmouattro :twisted: :twisted: :twisted: I ta reakcja na uchylenie przepustnicy na lekkim flywheelu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l0O0BkLs47I&feature=related :lol: :lol: :lol: Gratulacje Theo !! :thumbup: Trzymam kciuki, żebyś się wyrobił na Żerków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 8, 2011 To kiedy jazdy testowe :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach