Misiek 0 Napisano Maj 24, 2011 Na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach, chociaż sesja niczego Sobie. Jedyne co można zrobić to POGRATULOWAĆ :mrgreen: I ewentualnie chłodnicę na jakiś fajny kolorek pomazać :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 24, 2011 Theo, zmieniaj ten kąt przedniego zawieszenia i na tor, jestem ciekaw twoich wrażeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 24, 2011 Theo, zmieniaj ten kąt przedniego zawieszenia i na tor, jestem ciekaw twoich wrażeń jestem umówiony na kompleksową indywidualna regulację zawieszeń i zobaczymy jak się trakcja poprawi. Jednakowoż tylko na autostradzie był problem z tym wężykowaniem. Natomiast w miejscach osłoniętych od wiatru absolutnie był stabilny motocykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 24, 2011 Jezeli to nie klopot to ja badzo ladnie bym prosił o fotki. [email protected] Cholera .... Cudny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 24, 2011 W Zerkowie chodzilem kojo Twojego projektu Theo jak lasica. Ogladalem z bliska i z perspektywy, porobilem troche zdjec, chetnie do nich wracam. Aczkolwiek nakedbike nie jest moim faworytem, chyle czolo przed niesamowicie kreatywnym, pelnym niespodzianek i inspiracyjnym projektem. Duzo pracy i bezkompromisowe wykonanie projektu. Dzeki za mozliwosc obejzenia i cieszenia sie tym cackiem na Desmomeetingu razem z Toba. Bella macchina !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 24, 2011 Dziękuję :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 25, 2011 Dziękuję :oops: Chyba znaleziono "klucz" na Theodora....... :lol: No bedzie , nie jest taki zły. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 25, 2011 Theo gratulacje należą się bezapelacyjnie.. masa pracy , myślenia kombinowania..efekt do pozazdroszczenia !!! Ale nie siadaj na laurach ..myślę , że stać Cie na więcej..skoro Darek pochwalił na ducati.ms wystaw na sprzedaż i rozwijaj się dalej... A dzięki Tobie motomaniax rozkwitnie jeszcze bardziej..nie tylko z serwisu, ale z budowy motocykli na zamówienie...pomyśl..Ty Darek też.. Jeszcze raz gratulacje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 26, 2011 Ale nie siadaj na laurach ..myślę , że stać Cie na więcej..skoro Darek pochwalił na ducati.ms wystaw na sprzedaż i rozwijaj się dalej... A dzięki Tobie motomaniax rozkwitnie jeszcze bardziej..nie tylko z serwisu, ale z budowy motocykli na zamówienie...pomyśl..Ty Darek też... Jak dla mnie to grzeszysz , bluźnisz i mowisz nieprawde. Theo , jego sie nie sluchaj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 26, 2011 No królik monsta już trochę lepiej wygląda niż w tamtym sezonie :P , szacun za zrobiona robotę, ale myślę, że w tą zimę wpadnie jeszcze trochę pomysłów do głowy i na następny sezon będzie juz naprawdę dopracowany. A teraz jazda! radom, lublin, slovakia itd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 29, 2011 Właśnie ustalam szczegóły wykonania nowej górnej półki zawieszenia. Konepcyjnie bardziej spójnej z dolną. Jak ja bym chciał mieć obrabiarkę CNC w 3D :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filipos 0 Napisano Maj 31, 2011 Wyrazy uznania Theo , na żywo wygląda po prostu .... szeroko pojechałeś z projektem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 31, 2011 Ale nie siadaj na laurach ..myślę , że stać Cie na więcej..skoro Darek pochwalił na ducati.ms wystaw na sprzedaż i rozwijaj się dalej... A dzięki Tobie motomaniax rozkwitnie jeszcze bardziej..nie tylko z serwisu, ale z budowy motocykli na zamówienie...pomyśl..Ty Darek też... Jak dla mnie to grzeszysz , bluźnisz i mowisz nieprawde. Theo , jego sie nie sluchaj!!! Gdzie tu grzech ? gdzie bluźnierstwo ? jaka nieprawda ? Takie jest moje zdanie i każdy może wyrażać co uważa !!! Wiadomo, że Theo odwalił kawał dobrej roboty(przy pomocy dobrych ludzi), ale uważam, że powinien się rozwijać i czasem trzeba coś poświęcić na rzecz czegoś aby iść do przodu... Może kiedyś napis: MOTOMANIAX ''THEOODOR projekt'' na baku ducatów będzie warty kolejki klientów...tego życze.. ps.Furious nie lubie poklepywania po ramieniu bo to najprostrze.. Jak jest talent to trzeba go wykorzystywać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 31, 2011 Kawał roboty został zrobiony. Wygląda mega hadrcorowo!!!! Szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 31, 2011 Zaj***stego smaczku dodają te drobne dodatki w postaci podnóżków, klamek, zbiorniczków na płyn itp. Muszę to na żywo zobaczyć!! Ps. Tylne kierunkowskazy też mi się podobają;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 31, 2011 Jeszcze raz dziękuję. Absolutnie nikt tutaj na laurach nie spoczywa. W planach jest co najmniej kilka nowych, zupełnie odmiennych projektów, a w głowie pomysłów jeszcze wiecej. Mam nadzieje że niedługo nadejdą czasy że customowe motocykle bedą miały racje bytu na naszym rynku. Że znajdą sie ludzie chcący posiadać unikatowy, jednostkowy projekt stworzony dla nich samych. Od początku, od gołej ramy po końcowy efekt. Póki co niestety w naszym kraju cięzko o coś więcej niż własna satysfakcja z pracy jeśli chodzi customizing motocyklowy. P.S. To że monster jeździ i był pokazany oficjalnie nie znaczy że dalsze prace nad nim nie trwają. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 31, 2011 Potwierdzam.... Theodorowi wystarczy 5 minut wolnego czasu i już coś zaczyna kombinować :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 31, 2011 ..i tak Theo trzymaj..a czasy nadejdą szybciej niż się spodziewasz.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 3, 2011 Wypad na tor pozwolił mi na zdecydowane potwierdzenie wsześniejszych obserwacji z jazdy. Takie clip-ony jak ma w tej chwili założone nie nadają sie do monstera na tor. Plan zmian juz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 3, 2011 chłopie, jesteś nie do zajechania. wciąż w pogoni za doskonałością :D powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 3, 2011 Tak wygląda Król Monsterów odpoczywający na pitstopie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Tak wygląda Król Monsterów odpoczywający na pitstopie :D Pas nerkowy na brzuchu? Aaa to pas brzuszny :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 a może to pas od poduszki piwnej 8-) ? tak jak u mnie :oops: to tak z zazdrości :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 7, 2011 Mam nową kierownicę. Jak zamontuję to pokażę 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 11, 2011 Zaczołem poprawiać to co "popsułem" przy budowie maszyny. Wróciły oryginalne półki zawieszenia. Jakoś design nie wygrał u mnie w przeciwieństwie do potrzeby dobrej trakcji. Przy okazji wróciła do łaski klasyczna kierownica, w mijsce clip-onów. Próby na ciasnych zakretach radomskiego toru ukazały minus takiego rozwiązania. Teraz jest piekny fatbar Renthala. No i zrobiłem coś o co bym sam siebie nigdy nie podejrzewał. Włozyłem silencer w wydech. :D Owszem jest ciszej, ale odnalazł się zaginiony moment obrotowy w dolnym zakresie. Mozna swobodnie rysować krechy na asfalcie przy startach spod swiateł :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach