theodor 2 Napisano Grudzień 31, 2011 np ten: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Tak, Radicale często wykorzystują tą czachę, bedzie więc Theo Monster Radical Race Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Poczynione pierwsze przymiarki.Kilka elementów trzeba lekko zmodyfikować, jak np mocowania zbiorniczków od pomp na kierownicach. Owiewka będzie trochę popodcinana gdzie potrzeba docelowo. jakieś niepotrzebne uchwyty czy elementy o które mogą zawadzać promieniowe pompy. Ogólny zarys jednak juz jest. Będzie wyscigówka jak sie patrzy :twisted: Spoko, dużo lepiej! Podoba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 Materiał na stelarz leży. Jutro doginanie aluminiowego pręta, rurka kiepsko się wygina, a masa i tak będzie znikoma. Musze tylko wykombinować by zminimalizować ilość spawanych połączeń. W warunkach boxu na torze mozliwość wymiany pojedyńczego elementu może być zbawienna. Oby nie zdarzyło się kożystać nigdy z takiej mozliwości. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 Ciepły wieczór, to aż chce sie przy własnym motocyklu porobić. Właśnie zacząłem stelaż robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Materiał na stelarz leży. Jutro doginanie aluminiowego pręta, rurka kiepsko się wygina, a masa i tak będzie znikoma.Musze tylko wykombinować by zminimalizować ilość spawanych połączeń. W warunkach boxu na torze mozliwość wymiany pojedyńczego elementu może być zbawienna. Oby nie zdarzyło się kożystać nigdy z takiej mozliwości. :) po prostu zrób w stelaŻe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 rozumiem że zamiast W miało być 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 3, 2012 si a tu zapinki http://carbon-trader.com/main.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 5, 2012 dotarła zamówiona szyba. Niestety nie pasuje, coś firma wykonujaca szyby ma nie taki wzór, bo kształt ok, ale z profilem coś pokopali. Jest duzo za wypukła, a przez to o połowe za wąska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Jeśli chodzi o szybę do SS900 zbliżoną do oryginału mają w MGG Szyby Olsztyn. Są nawet w stanie dorobić niektóre mając wzór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 6, 2012 siedze z suszarką do włosów, grzeję szybę, moze cos z tego będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 6, 2012 siedze z suszarką do włosów, grzeję szybę, moze cos z tego będzie. Polecam piekarnik, też kiedyś musiałem dopasować szybkę do owiewki i piekarnik sie sprawdził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 6, 2012 będzie dobrze i tą szybą, ale bez stelaża to g... warte takie mierzenie. Najpierw muszę stelaż pospawać i dopiero za reszte sie brać, a cierpliwość to niestety nie moja domena i wszystko na raz bym chciał. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 7, 2012 Troche zmieniłem koncepcję stelaża. Niby bardziej skomplikowany, ale jednak sztywniejszy. Wszystko gotowe, tylko pospawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2012 eeeeeeeeee sanki robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 7, 2012 dzisiaj juz usłyszałem ze to jak pojemnik na chleb wygląda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Ja myślałem że to Racingowy wieszak na ciuchy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2012 theo jest nie dobrze...........otwieram ten watek i za kazdym razem pisze theo " siedze z suszarka do wlosów...." Queen :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Theo, może to coś ci pomoże choć wiem że u coebie to trzeba SS-a na Monstera przerobić, ale tak wygląda Racingowy stelaż do SS-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 7, 2012 ogladałem podobne, rzecz w tym ze w SS-ach czasz jest dołem mocowana do boków, które z kolei do stelaża. U mnie z racji samej czachy laminat nie bardzo miałby sie czego dołem trzymać. Na tym sie trochę wzorowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2012 No, sanki, sportowa wersja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Siedzisko i kierownica, tylko śniegu brak :-) Trochę zabawy jest ale widzę że masz ostre zacięcie do takiej dłubaniny :lol: Ja pomimo mojej Cierpliwości wolał bym nie robić takich modyfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Można też zostawić oryginalną wycinając w miejsce lampy patelnię z uszami wiele monsterów tak śmiga na torze, można też tam coś wsadzić ;) : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 10, 2012 nie podoba mi się takie rozwiązanie. Kojarzy mi sie z półśrodkiem, a półśrodki jak wiadomo skutkują ćwierćrezultatami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Poza tym ty już rozwijasz projekt Monster SS Race :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach