theodor 2 Napisano Grudzień 31, 2011 np ten: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Tak, Radicale często wykorzystują tą czachę, bedzie więc Theo Monster Radical Race Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Grudzień 31, 2011 theodor napisał: Poczynione pierwsze przymiarki.Kilka elementów trzeba lekko zmodyfikować, jak np mocowania zbiorniczków od pomp na kierownicach. Owiewka będzie trochę popodcinana gdzie potrzeba docelowo. jakieś niepotrzebne uchwyty czy elementy o które mogą zawadzać promieniowe pompy. Ogólny zarys jednak juz jest. Będzie wyscigówka jak sie patrzy :twisted: Spoko, dużo lepiej! Podoba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 Materiał na stelarz leży. Jutro doginanie aluminiowego pręta, rurka kiepsko się wygina, a masa i tak będzie znikoma. Musze tylko wykombinować by zminimalizować ilość spawanych połączeń. W warunkach boxu na torze mozliwość wymiany pojedyńczego elementu może być zbawienna. Oby nie zdarzyło się kożystać nigdy z takiej mozliwości. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 Ciepły wieczór, to aż chce sie przy własnym motocyklu porobić. Właśnie zacząłem stelaż robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 3, 2012 theodor napisał: Materiał na stelarz leży. Jutro doginanie aluminiowego pręta, rurka kiepsko się wygina, a masa i tak będzie znikoma.Musze tylko wykombinować by zminimalizować ilość spawanych połączeń. W warunkach boxu na torze mozliwość wymiany pojedyńczego elementu może być zbawienna. Oby nie zdarzyło się kożystać nigdy z takiej mozliwości. :) po prostu zrób w stelaŻe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 3, 2012 rozumiem że zamiast W miało być 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 3, 2012 si a tu zapinki http://carbon-trader.com/main.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 5, 2012 dotarła zamówiona szyba. Niestety nie pasuje, coś firma wykonujaca szyby ma nie taki wzór, bo kształt ok, ale z profilem coś pokopali. Jest duzo za wypukła, a przez to o połowe za wąska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 5, 2012 Jeśli chodzi o szybę do SS900 zbliżoną do oryginału mają w MGG Szyby Olsztyn. Są nawet w stanie dorobić niektóre mając wzór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 6, 2012 siedze z suszarką do włosów, grzeję szybę, moze cos z tego będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 6, 2012 theodor napisał: siedze z suszarką do włosów, grzeję szybę, moze cos z tego będzie. Polecam piekarnik, też kiedyś musiałem dopasować szybkę do owiewki i piekarnik sie sprawdził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 6, 2012 będzie dobrze i tą szybą, ale bez stelaża to g... warte takie mierzenie. Najpierw muszę stelaż pospawać i dopiero za reszte sie brać, a cierpliwość to niestety nie moja domena i wszystko na raz bym chciał. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 7, 2012 Troche zmieniłem koncepcję stelaża. Niby bardziej skomplikowany, ale jednak sztywniejszy. Wszystko gotowe, tylko pospawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2012 eeeeeeeeee sanki robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 7, 2012 dzisiaj juz usłyszałem ze to jak pojemnik na chleb wygląda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Ja myślałem że to Racingowy wieszak na ciuchy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2012 theo jest nie dobrze...........otwieram ten watek i za kazdym razem pisze theo " siedze z suszarka do wlosów...." Queen :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Theo, może to coś ci pomoże choć wiem że u coebie to trzeba SS-a na Monstera przerobić, ale tak wygląda Racingowy stelaż do SS-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 7, 2012 ogladałem podobne, rzecz w tym ze w SS-ach czasz jest dołem mocowana do boków, które z kolei do stelaża. U mnie z racji samej czachy laminat nie bardzo miałby sie czego dołem trzymać. Na tym sie trochę wzorowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 7, 2012 No, sanki, sportowa wersja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Siedzisko i kierownica, tylko śniegu brak :-) Trochę zabawy jest ale widzę że masz ostre zacięcie do takiej dłubaniny :lol: Ja pomimo mojej Cierpliwości wolał bym nie robić takich modyfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Można też zostawić oryginalną wycinając w miejsce lampy patelnię z uszami wiele monsterów tak śmiga na torze, można też tam coś wsadzić ;) : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 10, 2012 nie podoba mi się takie rozwiązanie. Kojarzy mi sie z półśrodkiem, a półśrodki jak wiadomo skutkują ćwierćrezultatami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Poza tym ty już rozwijasz projekt Monster SS Race :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach