mateuss 0 Napisano Marzec 10, 2012 Mam przed warsztatem kosz 1100ltr. Jakby co wejdzie w całości :twisted: A od SBK starego lepiej by nie przypasowało ? Mógłbyś nocą odkręcić Musielowi - On i tak nie jeździ to by się nie zorientował :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 10, 2012 A dla mnie wygląda jakby to ująć SZYBKO ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 10, 2012 Co do estetyki to znacznie lepiej by to wyglądało jak byś dodał pług z dołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Pług jest w planach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 10, 2012 Pług jest w planach. no to będzie git malinka. tylko spawaj te stelaże z aluminium bo to co zyskasz na aerodynamice to stracisz przez duża mase. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Z premedytacja nie jest z aluminium. Różnica w masie znikoma, a ewentualna naprawa znacznie łatwiejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Moje skojarzenie - może jestem dziwny :crazy: - poniżej. Będzie "ZŁY" na torze. :twisted: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Teraz mi sie zaczyna juz podobać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Teraz mi sie zaczyna juz podobać :D Aerograf - i do ro ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Akurat nie jestem fanem aerografiki na motocyklach. ;) Popracuje nad górna krawędzią szyby. Coś mi tutaj nie "leży". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 10, 2012 Teraz mi sie zaczyna juz podobać :D Aerograf - i do ro ;) :D Może choć tatuaż z obcym nie spaskudzisz motocykla :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartacz 0 Napisano Marzec 11, 2012 Teraz mi sie zaczyna juz podobać :D A jak Ci lkrencik mówił brać szybę double bubble to nie slichales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 11, 2012 Biały, perfekcyjne skojarzenie :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 11, 2012 Biały, perfekcyjne skojarzenie :thumbup: Thx :D - dobrze, że nie jestem sam, bo miałem obawy o swoją skrzywioną wyobraźnię. ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 22, 2012 Natknąłem się na coś takiego: http://www.100hp.com/team_moto.html Prowadzenie wydechu i nowy ogon, chyba myślałeś kiedyś o czymś takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach