77royal 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Szukam dojścia do opon torowych z homologacją na drogę lub bez . Chodzi oczywiście o cene. Może da rade podłączyć się pod jakiś zakup grupowy by wyszło taniej. Za wszelkie info z góry dzięki…. Rozmiar 190/55/17, 120/70/17 Mieszanki przód soft / tył medium Najbardziej preferowane przezemnie oponki to: Rozważam zakup kilku kompletów. - PIRELLI DIABLO SUPERCORSA - Dunlop D211 GP Racer - DUNLOP D211 GP Rozważam zakup kilku kompletów. Ave Ducatisti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 19, 2011 dołączam sie do zapytania. tez szukam oponek dodaję jeszcze od siebie jeden model DUNLOP D213 GP racer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Dobry temat jest na terenia HRG Poznan Dominika, koleś ma duuuży wybór i profesionalnie podchodzi do klienta, posiada nowe jak i używane. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 24, 2011 a jakis blizszy namiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 24, 2011 Służę uprzejmie: Gumiś (Artur) 604 064 735 Mojemu DS-owi właśnie wymienia tylny paputek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 24, 2011 A dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Znam człowieka ( pasjonat )jak i samo miejsce bo kupiłem tam "okazyjnie" kilka kompletów opon. Z mojego raptusostwa niestety wziąłem z najtwardszą mieszanką a w tym dniu akurat popadywało na Poznaniu. Efekt. Objechała by mnie własna babcia. Na pierwszym kółku gleba. Traumatycznie to wspominam brrr. Wracając do sprzedawcy to sporo używanych opon wystawia na Alledrogo. Ja szukam nóweczek. Nie mniej dzieki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 25, 2011 Dodatkowe numery do Art-Moto: 506 507 007 500 600 383 - wysyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Styczeń 25, 2011 dołączam sie do zapytania. tez szukam oponekdodaję jeszcze od siebie jeden model DUNLOP D213 GP racer Chyba jeszcze takich nie wyprodukowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 25, 2011 jestem pewien ze czytałem test d213 (model na 2011) ale jednak to chyba pomylka bo nigdzie w szieci nie ma info ze wogole istnieje taka opona - moja wina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 26, 2011 Royal, czegos nie rozumiem. Chcesz nowe opony konkretna marka, konkretny model. Idziesz do pierwszego lepszego dystrybutora danej marki i kupujesz. chyba nie sadzisz ze pisząc post na forum znajdziesz nowe torówki w cenie zajechanej używki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 26, 2011 Theo dzięki za radę nie wpadł bym na to..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 26, 2011 5zł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 26, 2011 Chodzi oczywiście o cene.Może da rade podłączyć się pod jakiś zakup grupowy by wyszło taniej. Za wszelkie info z góry dzięki…. Rozmiar 190/55/17, 120/70/17 Mieszanki przód soft / tył medium Najbardziej preferowane przezemnie oponki to: Rozważam zakup kilku kompletów. - PIRELLI DIABLO SUPERCORSA - Dunlop D211 GP Racer - DUNLOP D211 GP Rozważam zakup kilku kompletów Ile kompletów? Zapytam tu i tam, zobaczymy jaka będzie cena. Zorganizuj zakup grupowy, może więcej osób będzie chętnych, ja służę swoimi skromnymi układami. No chyba, że trafi się ktoś z grubymi plecami w koncernie oponiarskim to ja zmienię rolę i też chętnie podepnę się pod zakup grupowy jako jeden z klientów :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Luty 8, 2011 Na forum krakowskich ducatistów jest taki Maciek, co załatwia opony. Próbowaliście u niego? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach