Redjasper 53 Napisano Kwiecień 18, 2014 qrde to tylko ja jestem taki matoł i źle wymierzyłem pewne rzeczy :) stelaż poszedł do poprawki do Pana projektanta Wojtka - rama już ucięta i czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 :D Pmcpoznan - powiedz - nie czujesz się teraz lepiej ? ;) BTW Obadaj kąt mocowania tablicy. Mi zdarzyło się zawinąć ją oponą pod siedzisko na jakiejś polnej dziurawej drodze w okolicach Włocławka :oops: Tak czuję się lepiej :)Wydaje mi się że kąt będzie ok bo brałem poprawkę na możliwość spotkania z oponą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudi 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 fe. "fe" to jest symbol żelaza... :twisted: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Kwiecień 21, 2014 Przeczytałem cały temat i albo jestem ślepy albo nie wiem co... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakich zaślepek użył do dwóch otworów w ramie? Jakis nr katalog? Castorama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 kombinuj kamo, ja użyłem zaślepek bodajże od nóg krzesła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 21, 2014 Sposób mocowania podpatrzyłem stąd : http://sklep.eurorider.pl/zaslepki_ramy_cnc_racing_czarne-1181i Potem wymiary, tokarz i są - łącznie z zaślepkami ramy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Maj 6, 2014 Jakby kto chciał to takie mocowanie jak ma kolega elmofag mogę ogarnąć lub podać namiar w Warszawie. Wychodzi zacnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 Ja dzięki pomocy wwk ogarnąłem swój stelaż. Oczywiście i tak musiałem nieco modyfikować go, ale to przez brak odpowiednich wymiarów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Czerwiec 28, 2014 Jakby ktoś chciał ładnie wyglądające zaślepki ramy po ucięciu babora to zaślepki z końcówki kierownicy z monstera 620 pasuja idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 26, 2015 Witajcie Na aukcjach natknąłem się na taki "ogon" (foty w załączeniu) nie kojarzę go jako oryginalnego ogona na "krótki" akcesoryjny też jest za długi :wink:. Sprzedający twierdzi że pasuje do M 696 796 1100. Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym osprzętem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach