Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

topgear68

Monster a sprawa bobrzego ogona

Polecane posty

qrde to tylko ja jestem taki matoł i źle wymierzyłem pewne rzeczy :)  stelaż poszedł do poprawki do Pana projektanta Wojtka - rama już ucięta i czeka.

:D

Pmcpoznan - powiedz - nie czujesz się teraz lepiej ? ;)

BTW

Obadaj kąt mocowania tablicy. Mi zdarzyło się zawinąć ją oponą pod siedzisko na jakiejś polnej dziurawej drodze w okolicach Włocławka :oops:

Tak czuję się lepiej :)

Wydaje mi się że kąt będzie ok bo brałem poprawkę na możliwość spotkania z oponą .

Przeczytałem cały temat i albo jestem ślepy albo nie wiem co... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakich zaślepek użył do dwóch otworów w ramie? Jakis nr katalog? Castorama?

Jakby kto chciał to takie mocowanie jak ma kolega elmofag mogę ogarnąć lub podać namiar w Warszawie. Wychodzi zacnie :)

Ja dzięki pomocy wwk ogarnąłem swój stelaż. Oczywiście i tak musiałem nieco modyfikować go, ale to przez brak odpowiednich wymiarów...

Jakby ktoś chciał ładnie wyglądające zaślepki ramy po ucięciu babora to zaślepki z końcówki kierownicy z monstera 620 pasuja idealnie

Witajcie

Na aukcjach natknąłem się na taki "ogon" (foty w załączeniu) nie kojarzę go jako oryginalnego ogona na "krótki" akcesoryjny też jest za długi :wink:.

Sprzedający twierdzi że pasuje do M 696 796 1100. Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym osprzętem ?

post-88153-0-31697700-1424943661.jpg

post-88153-0-10738000-1424943678.jpg

post-88153-0-33905300-1424943928.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.