Jaro 0 Napisano Marzec 22, 2011 jak w temacie, sprzedam dosłownie 1 raz założony, kombinezon Suomy Belaggio ze skóry kangura, w rozmiarze 48 i kolorach jak na zdjęciach... kombinezon jest w oryginalnym pokrowcu, stan idealny, cena naprawdę przystępna bo 1400 PLN z możliwością skromnej negocjacji powód sprzedaży: jeżdżę w innym, a ten wisi... :) http://img28.imageshack.us/img28/6599/kombiak.jpg[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 24, 2011 Ehhh... że to nie mój rozmiar :evil: Naprawdę polecam bo na żywo kombiak wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 24, 2011 Chciales napisac zapewne, ze na Jaro wyglada rewelacyjnie...co za brak taktu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 24, 2011 No świnia ze mnie nie kolega :lol: Oczywiścia Jaricjo wygląda rewelacyjnie 8-) BTW - wcale nie zaśmiecamy koledze tematu :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 24, 2011 Oczywiscie, ze nie. Jak corka, zdrowa? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Marzec 24, 2011 Dzięki chłopaki! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Marzec 24, 2011 Mam go zaklepanego do przymiarki, powinien pasować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 25, 2011 Mam go zaklepanego do przymiarki.. Dobra robota, Boss i Musiel :!: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 25, 2011 Koledzy nie spamujcie tylko pomóżcie sprzedać bo pieniądze w weekend na przelew potrzebne :lol: A Kangurek fajny do Ducati jak znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 25, 2011 Mam kupca na tego kombiaka odpowiadającego rozmiarem. Trzeba by tylko udostepnić do przymiarki w W-wa. Jak dobry to gotóweczka. Jaro zmieniłes tel bo mam sygnał nie ma takiego nr? Najlepiej zadzwoń. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Marzec 26, 2011 48 to na jaki to wzrost będzie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Marzec 28, 2011 Sold :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 28, 2011 Uch ale slicznotka bedziesz Beny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Marzec 28, 2011 Hehe Teraz tylko muszę się nauczyć wystawiać bark ze stawu w celu wyjścia z kombi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach