Byku 0 Napisano Czerwiec 2, 2015 Ja mam stockowe przerobione u Edzia. Bez db brzmią jak potwór, ale dla mnie na dłuższą metę nie da się wytrzymać ;) zamontowałem od niego db killery i tak na nich latam też pięknie brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzykaty 0 Napisano Czerwiec 4, 2015 jeździ ktoś na takim LeoVince? mój potwór nie ryczy, a powinien :twisted: znalazłem kilka filmików, ale interesuje mnie, jak to brzmi na żywo - ew. może coś innego polecacie? Ja od niedawna na takim jeżdżę :P Jeśli liczysz na jakieś uwagi to proszę bardzo: 1 - Rozstaw węższy od seryjnych co powoduje, że przy skróconym mocowaniu tablicy rejestracyjnej tłumiki ocierają o tablicę. Brakuje około 5mm luzu z każdej strony. Rozwiązaniem jest podgięcie lub skrócenie tablicy, lub zabezpieczenie miejsc styku tablicy z tłumikami (ja tak zrobiłem). 2 - Dźwięk głębszy i bardziej basowy od seryjnych nawet z dbkilerami 3 - Po wyjęciu dbkilerów trzeba włożyć w wydechy blaszki z otworkami (są w komplecie). Fachowo to się podobno nazywa sparkarrester. Tyle, że to jest bez sensu ponieważ u mnie te elementy zostały uszkodzone i wywalone z wydechów po pierwszej przejażdżce za miasto. Bez nich ogień z d.... tyłu. 4 - No i najważniejsze ale to chyba oczywiste zwłaszcza gdy wywalisz dbkilery - wymagają strojenia komputera (AFR) ponieważ przy schodzeniu z obrotów potrafią postrzelać. Poza tym rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Czerwiec 11, 2015 A co jeżeli mam zestrojone AFR pod przelot Termignoni a na trasę zakładam dbkilery to wtedy te ustawienia biorą diabli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Czerwiec 18, 2015 mój potwór już ryczy :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 ehh, tydzien za póżno, nie załapały sie na desmoarmagedon :( dawaj filmik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Czerwiec 19, 2015 Kolego będąc kiedyś w okolicy chętnie posłucham tego ZARDa. Nie ukrywam że wizualnie zawsze mi nie pasowały ale tu ... Sam nie wiem, wygląda jakby lepiej ;) I właśnie - DAWAJ FILMIK !!! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 A jednak zamontowane przed weekendem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Czerwiec 19, 2015 A jednak zamontowane przed weekendem :) no baa...żona tylko była mniej zadowolona, jak wróciłem z pracy o 21 i siedziałem do 23 w garażu :) potem testy, podejrzewam, że nastraszyłem kilku okolicznych sąsiadów. filmik postaram się niedługo wrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Czyli same dobre znaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Czerwiec 19, 2015 właśnie wróciłem z testów na ludności cywilnej :twisted: powiem jedno - jest moc! krótki filmik z wczorajszego dziewiczego odpalenia dukata na zardach :) nagrywane komórką, więc mało słychać, ale zawsze coś ;) aha, po dzisiejszej przejażdce dupohamownia stwierdziła, że jak nic +10km, wymienię jeszcze filtr powietrza i kolejne 5 kucy będzie :grin: :grin: :ph34r: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 oj chyba bedzie trzeba pokombinować z mapą paliwa :) chociaż niebieskie marchewy wyglądają lux :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Czerwiec 20, 2015 oj chyba bedzie trzeba pokombinować z mapą paliwa :) chociaż niebieskie marchewy wyglądają lux :) zapewne, chociaż nie zauważyłem aby silnik inaczej pracował - temp. nie skacze, jeździ tak jak na serii. ale dla spokoju sumienia sprawdzę afr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slav 0 Napisano Czerwiec 20, 2015 oj gruuuubo jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach