Gorzko 10 Napisano Październik 3, 2014 Moje przemyślenia na temat małego monstera przelałem w tą maszynkę :wink: II - ga generacja M600 a'la scrambler Ciekawa koncepcja nie powiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adasiek 0 Napisano Październik 4, 2014 Przedstawiam mojego potwora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 4, 2014 Ty lepiej pokaz jak to gada na tych termosach :) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Październik 4, 2014 Włoch w towarzystwie japonek (jeszcze nie przekonałem kumpli i przyszłego teścia do ducati, ale jestem na dobrej drodze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adasiek 0 Napisano Październik 5, 2014 Ty lepiej pokaz jak to gada na tych termosach :) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Za dwa tyodnie bede w PL to postaram sie wrzucic filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Październik 8, 2014 Po długim czasie dłubania, skrobania i zmieniania wreszcie mój Potwór w nowym malowaniu. Z czerwonej 750 robię scramblero-cafferacera. Na pierwszy rzut poszła zmiana malowania ramy, błotnika i baku plus drobne porządki z kablami, rurkami i takimi tam. Z bakiem była gruba historia, bo okazał się gwoździowany i bawiłam się w szpachlowanie :)Przede mną kosmetyka : ucięcie ogona, zmiana kierunków, lusterek (te walnę czarnym matem, bo szkła maja wyśmienite).I ważna decyzja życiowa: zmieniać kierownice na "łamaną" i czy podnieść wydechy pod zadupek, żeby odsłonić wahacze... No i trochę grzebania przy gaziorach, bo chamidło jest niekulturalne przy zapalaniu i oddawaniu mocy na niskich obrotach. Ale na to mam całą zimę :) Teraz łapę ostatnie dni słońca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Październik 8, 2014 Całkiem prawilnie:) Osłonę sprzęgła też malowałas? Tylni błotnik możesz też przyciąć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Październik 8, 2014 Fajny ale opona "na kostce" się tu prosi jeszcze ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 8, 2014 wreszcie się pochwaliłaś tutaj... sporo pracy włożyłaś/włożyliście i wygląda bardzo fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Październik 8, 2014 Anja , naprawdę wygląda super :!: :clap: Fajny ale opona "na kostce" się tu prosi jeszcze :wink: Popieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Październik 9, 2014 Senkju! Niestety codziennie jeżdżę autostradą w te i wewte, kostka by się tu nie sprawdziła. Ale podzielam zdanie - że wyglądałaby najlepiej... Na wiosnę mam już przygotowane nowe Battlaxy dla Potwora ale chodzą mi po głowie Heidenau Scout K60, podobno całkiem znośna na asfalcie a i po szutrze da radę. Zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) złota rama ? juz cie lubie ;) Edytowano Październik 9, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 10, 2014 Przedstawiam mojego Monstera z osłonami paskow rozrządu "by plpt". I jeszcze filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Październik 10, 2014 Pięknie ;) Film nie robi ;) zmień ustawienia kanału Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 10, 2014 Film nie robi ;) zmień ustawienia kanału Zmieniłem, powinno hulać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 10, 2014 Wystarczy....RYSIU ! ;) Jest super ! :clap: :thumbup: Prawie tak, jak u mnie :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Październik 10, 2014 Jestem ciekaw jak to na żywca gra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojoo2 0 Napisano Listopad 26, 2014 Mój Monster podczas spontanicznej przejażdżki do Zakopanego, chyba ostatnia taka wycieczka w tym sezonie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Listopad 26, 2014 ale to chyba nie z dzisiaj ;-) bo w Tatrach już 35cm śniegu, a jakoś tego na zdjęciu nie widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojoo2 0 Napisano Listopad 26, 2014 No tak ;) zdjęcie z przed prawie dwóch tygodni już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Listopad 27, 2014 Mój potworek jeszcze w jesiennych klimatach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Listopad 30, 2014 nowe ducati edit nie ma potrzeby cytowania postu wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmxre 0 Napisano Styczeń 2, 2015 To i ja się pochwalę :) miał być 1100 a trafił się 796parę dodatków:-kierunki tył rizoma-manetki rizoma-zbiorniczek płynu tył rizoma-full termignoni + ecu + filtrw niedalekich planach kupno steetfightera 1098 poprawione linki do zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) Ładny Panie, ładny, choć ma tylko połowe ramy ;) Edytowano Styczeń 2, 2015 przez xyntR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 2, 2015 Bardzo ładny nawet :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach