huggoo 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 W zależności od modelu dodaje od 3 do 5 do prędkości i +2 do dizajnu :) cena 3 dychy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Theodor powinien być zainteresowany, do nogi by było jak znalazł :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Theodor powinien być zainteresowany, do nogi by było jak znalazł :lol: Ale by czasy kręcił wokół warsztatu !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huggoo 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Theodor powinien być zainteresowany, do nogi by było jak znalazł :lol: Ale by czasy kręcił wokół warsztatu !! ...no i +2 do DIZAJNU :)) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 26, 2011 A gdzie to się przykręca? Do czego to służy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 26, 2011 Trza sobie przekłuć uszy?? :lol: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 26, 2011 to mini ciezarki na kiere? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 26, 2011 tosz to nakretki na wentyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huggoo 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 A gdzie to się przykręca? Do czego to służy? tosz to nakretki na wentyle hehhehh....:):)..może rzeczywiście na foto nie do końca widać...:) tak...to są nakrętki na wentyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 26, 2011 Ja mam wentyla, ale nakrętka mi na niego nie potrzebna, jak już to raczej brunetka :lol: :lol: :mrgreen: ... Blomdymkom mówię: NIE... Przeca każdy wiedział :crazy: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Kwiecień 26, 2011 Ja stawiam na szkła kontaktowe. Bedzie pieknie z oczu patrzeć :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 Biere. Kolczyki se zrobie :D Jak odebrać we w Stolnicy? P.S. Qrwa. Nie zajarzyłem, że huggoo to huggooo :crazy: Jakoś się zderzymy, pewnie u mnie w garage :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 26, 2011 ktoś na allegro "się postarał" http://allegro.pl/nakretki-zaworki-went ... 98790.html ale te pierwsze ładniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 26, 2011 kurczę, piękne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huggoo 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Biere. Kolczyki se zrobie :D Jak odebrać we w Stolnicy? P.S. Qrwa. Nie zajarzyłem, że huggoo to huggooo :crazy: Jakoś się zderzymy, pewnie u mnie w garage :mrgreen: OK :) Masz pełną rezerwację na ten "sprzęt" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 27, 2011 a jak bys sie rozmyslił, to ja sie namysliłem. jestem drugi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Kolczyki???? wyciac i na zeba podkleic ale bylby usmiech :lol: P.S, a ladne sa..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach