woisid3 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 Witam wszystkich miłośników motocykli ducati :) Choć nie jestem jeszcze z waszej "rodziny", bo narazie smigam gixerem 1000 to poważnie myśle o jakimś sprzęcie włoskiej marki. Od jakiegos czasu przygladam się streetfighterowi. Wydaje się być zwinny, mocy mu nie brak, no i oczywiście wygląd kozaki. w sam raz na smiganie po mieście. Jednak czyta się na różnym forach, że ten uliczny wojownik jest ciężki do okiełznania i bywa awaryjny. Czy znawcy tego tematu, czyli posiadacze tego zacnego sprzęta mogliby przybliżyć mi jakieś szczegóły czy warto się za nim rozglądać? Bardzo mało spotkałem na w internecie ofert sprzedarzy jakiegoś używanego egzemplarza, czy to oznacza, że trzeba go szukać tylko za granicą? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 Nie bądz ... Nie kupuj Ducati... Japańce są mniej awatyjne i wogóle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 Nie bądz ... Nie kupuj Ducati... Japańce są mniej awatyjne i wogóle... Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 24, 2011 I zapraszamy TUTAJ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 Dokładnie :lol: podpisuje się pod chłopakami... ja też kupiłem ducati i jeszcze dobrze nie wyjechałem z garażu a to zębatka mi pękła, regler szlag trafił, akumulator wypadł bokiem i w ogóle jakieś to takie lipowate :D wystawiłem to wczoraj przed bramę w nocy i niech biorą w piz...u :D . A tak na marginesie to lepszego szpeja w życiu nie miałem... :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2011 Moto jest dość delikatne i przyjazne, łatwo nim się jeździ, wywołując niesamowity fun, a najlepsze że można dodawać opór gaz w zakręcie...oto przykładowy filmik...Pozdr. J-999 http://www.youtube.com/watch?v=XS2DxAv36Xk :mrgreen: :clap: :lol: :crazy: :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woisid3 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 Nie no :shock: jest aż tak źle z tymi streetfighterami i w ogóle z ducatami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 25, 2011 Jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2011 Się jeździ, a nie kula :mrgreen: ... :lol: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 no niestety... du...a w malinach! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 Ducati się nie psuje, Ducati się pier...i. Ducati nie jeździ, Ducati zapi....a. Takie to generalnie jeździdło z temperamentem :mrgreen: . Aha pamiętej, że BMW musi być najlepsze, bo wygrywa wszystkie testy w Motorradzie ;) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 I jeszcze jedna prawda o Ducati :mrgreen: To skarbonki bez dna :lol: Ile byś nie włożył w motocykl to i tak ciągle mało i mało :lol: A lista dodatków jest bardzo długa :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 powiem Ci tak - jeśli nie jesteś zdecydowany na 100% na ducata to odpuść. To trzeba miec w sercu, w żyłach a nie w d*pie :D Ducati to sprzęt dla świadomych ludzi. Musisz mieć świadomość, że jeśli: - zaniedbasz sprawy serwisowe - odbije się to mocno na kieszeni - będziesz non stop startował spod światel z 5000 obrotów - w moment zabijesz sprzef=gło i odbije Ci się to na kieszeni - jeśli będziesz go traktował z głową - odbije Ci się to uśmiechem na twarzy i na kieszeni (ostatnia przejazdzka - 3 baki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 powiem Ci tak - jeśli nie jesteś zdecydowany na 100% na ducata to odpuść. To trzeba miec w sercu, w żyłach a nie w d*pie :D Ducati to sprzęt dla świadomych ludzi.Musisz mieć świadomość, że jeśli: - zaniedbasz sprawy serwisowe - odbije się to mocno na kieszeni - będziesz non stop startował spod światel z 5000 obrotów - w moment zabijesz sprzef=gło i odbije Ci się to na kieszeni - jeśli będziesz go traktował z głową - odbije Ci się to uśmiechem na twarzy i na kieszeni (ostatnia przejazdzka - 3 baki) ...i na koniec. będziesz dbał, robił wszystko...i tak ku...wa się :twisted: :twisted: :twisted: zepsuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woisid3 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 No cóż dzięki wielkie za odpowiedzi. Muszę przyznać że ostudziliście mój zapał i bezkrytyczne patrzenie na ducaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Nie bądz mieki. Dołącz do nas. Fajnie jest. Nie nudno W serwisie mamy nawet imprezki od czasu do czasu grille, jest o czym pogadać itp.... No Odwagi :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Słyszałem że Ducatowcy znają się tak samo dobrze jak kierowcy Alfy. Widują się 2 razy dziennie :) Bedziesz miał wiecej znajomych niż na facebooku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 27, 2011 Dzięki :lol: .... No risk, no fun... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Wybierz cos innego. Przynajmniej bedziesz miał wspomnienia gdzie byłeś a nie gdzie stałeś :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woisid3 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 no kurcze nie wiedziałem że z ducatami tak się sprawy mają :shock: Chciałbym być twardzielem i mimo wszystko szukać streetfightera ale myśl o spotkaniach z Wami jedynie w serwisie jednym słowem trochę mnie zniechęca :? ale i tak dzięki że był odzew na moje zapytanie :shock: szacunek dla nieugiętych (mimo nieustannych przeciwności technicznych ze sprzętami) desmomaniaków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 28, 2011 Spoko, luz i trzymej się ramy :-)... Pomyśl niektórzy mają 2 x więcej kłopotów serwisowych bo mają 2 Ducati, a pewien gość z pn-wsch Polski ma Ducatów chyba 10 sztuk ... Pozdr. J-999 + Mydelniczka na suchym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Ale mamy siłę przekonywania :lol: Możemy wkręcać wszystkich i we wszystko :mrgreen: Woisid przypominam, że jesteś w desmoszpitalu :crazy: z klamkami łamanymi w obie strony :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pio 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 EEE tam, ja dołożę - gdyby nie moje pierwsze ducati - byłbym bogatym człowiekiem. Nie ma to jak pęknięty cylinder w S4 w czarnej nocy w samym czarnym środku czarnej <font color='red'>[desmo]</font> i wylany gorący płyn chłodzący na spodnie. Nie kupuj ducata. Proszę Cię. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Dukaty masakra, katastrofa :) mój jeszcze się nie zepsuł ale to zasługa tego że nie jeźdzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Niektórzy mówią że Ducati jest jak śliczny mebel, każdy chce mieć na pokaz i w salonie, a jeździć ... po co - wystarczy się napatrzeć :-) Ducati mają w Sobie to coś czego nie mają inne motocykle ... Im ich mniej na ulicach tym lepiej :lol: dla właścicieli pozostałych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach