Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Sprzedam kask - niezły kąsęk dla fanów marki :-)

Polecane posty

Jak w temacie - mam do sprzedania limitowany kask SUOMY Vandall w wersji "Troy Baylis World Champion". Kask wyszedł w limitowanej ilości 1098 sztuk - mój to numer 271. Rozmiar "M", fabrycznie nowy (niestety nie ma już pudełka), założyłem go dziś raz na głowę i niestety jest na mnie za mały... ehh... Cena 1600zł, (normalnie kosztował około 2000zł).

Moje zdjęcia bardzo "spłaszczają" kolorystykę, dlatego jako pierwsze daje zdjęcie poglądowe.

S6004180.JPG

S6004179.JPG

S6004178.JPG

S6004177.JPG

S6004176.JPG

S6004175.JPG

S6004174.JPG

S6004172.JPG

S6004173.JPG

suomy-vandal-troybaylis.jpg

U nas w Sękocinie w serwisie, albo jak chcesz to mogę go wziąć ze sobą do domu na Ursynów.

No dobra - odświeżam. Kask przeleżał cały sezon na półce. Cena spada do 999zł :D - teraz to już nie warto nie kupić :lol:

a mi leży dobrze i nawet mój rozmiar, tylko mi sie nie podoba :D

Jak dobrze, że to M. Inaczej plułbym sobie w twarz, że wczoraj kupiłem ten kask w wersji mono :)

Swoją drogą. Ktoś wie jak z dostępnością szybek do nich? Jakoś nigdzie nie mogę znaleźć chociażby dymionych.

Pora przedstawić Mikołajowi listę prezentów... :lol:

Niestety skompletowanie części do dziewiątki wysuszyło mi konto do zera, więc muszę się na chwilę wstrzymać. Jak będę podstawiał "czerwoną" do Was na reanimację i przegląd - i jeszcze się chętny nie znajdzie - wtedy pogadamy!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.