handelson 0 Napisano Kwiecień 24, 2014 Wszystkiego dobrego :) Tort zarąbisty... ale z tego co widzę to jestem najstarszy z tego grona :cry: Senior, psia mać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blackcaptain 0 Napisano Maj 10, 2014 Nowe "crashpady" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Maj 10, 2014 Jakie doswiadczenia z ta tablicą z boku? Na mokrym chlapie na plecy czy spoko? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Maj 10, 2014 Nowe "crashpady" ;) Brzydal, Chyba widzialem na zywo jak te zdjecia robiles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blackcaptain 0 Napisano Maj 11, 2014 No brzydal, co zrobic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 11, 2014 miki mowisz ze ten gosciu w drzwiach na 1 zdjeciu to ty ? :D sliczny diabel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blackcaptain 0 Napisano Maj 11, 2014 A tak swoja droga to jak widziałeś to trzeba było podejść i się przywitać ;) Miło by było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Jakie doswiadczenia z ta tablicą z boku? Na mokrym chlapie na plecy czy spoko? z mojego doświadczenia powiem - że chlapie jak cholera - trudno kurtkę doczyścić - szybko wróciłem do oryginalnego mocowania.... Edytowano Maj 11, 2014 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blackcaptain 0 Napisano Maj 11, 2014 Dla mnie problem tylko jak jedziesz po kamienistej drodze, ale tak to moim zdaniem spoko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Maj 11, 2014 A tak swoja droga to jak widziałeś to trzeba było podejść i się przywitać ;) Miło by było :) Moze innym razem bedzie okazja, w tym dniu bylem tak zabiegany ze i tak nie bylo by okazji pogadac ...... , po za tym byles tak zaoferowany swoim moto ze z grzecznosci nie przeszkadzalem. Na zywo wyglada jeszcze lepiej. Nie, to nie ja w dzwiach - ja jestem fajniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blackcaptain 0 Napisano Maj 11, 2014 Trudno nie być podekscytowanym :) może się uda pośmigać razem to pogadamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 11, 2014 A czy ktoś z was chłopaki zafundował sobie może do swojego diabła kurtałkę Diavel Tech??:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil 0 Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Ja nie, ale przymierzałem Dark Armour - zajebista, ale po ubraniu.... cóż, jestem chudy i wyglądałem w niej niezbyt korzystnie. Ale komuś o nieco konkretniejszej budowie polecałbym baaardzo ;) Edytowano Maj 12, 2014 przez Evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Maj 19, 2014 DiavelTech, mam ja i moja żonka. Kurta fajna, ale przy wysokich temperaturach będzie gorąco, bo brak termoregulacji. Jednak w chłodniejsze i mokre dni działa super. Uwaga! Kieszenie boczne nie są wodoszczelne! Jedynie kieszeń wewnętrzna przez zamku po lewej stronie chroni przed deszczem. Generalnie fajna. Ale nie na 28-30 stopni. Macham Wam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistyfik 0 Napisano Maj 25, 2014 Jakies dziwne macie te DIAVELE :):) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 25, 2014 Czegoś chyba brakuje :-) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistyfik 0 Napisano Maj 25, 2014 Wszystko jest - w kartonach - tylko zapalic nie chcial i do elektryki sie dobieralem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 25, 2014 W koncu sie doczekalismy wsrod carbonow i turystykow wersji street!;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Grudzień 15, 2014 Może i ja pokaże jak mogę :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 17, 2014 Ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 17, 2014 dobry komin :cool: gratulacje, niech służy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Grudzień 17, 2014 :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Grudzień 17, 2014 super komin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 17, 2014 Zapakowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 17, 2014 zrób jakąś dziurę w kartonie co byś widział gdzie jedziesz :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach