Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
hmersky

Monster 620... wheelie z gazu ?

Polecane posty

krl    0

U mnie zakatowaniu uległo sprzęgło w 748 trochę plastików lusterko, kierunkowskaz, sety no i kość ogonowa.

Natomiast jak dostałem pod tyłek konia który ciągnął z gazu na koło to wszystko nagle zrobiło się różowe. W zabawie na kole też bardzo pomaga zmiana kierunku wbijania biegów.

Boa    0

Uparty... założył woła, to czopke zdjąć musiał :lol:

Katuj, katuj - dojdziesz do wprawy. Ja bym jednak zmienił przełożenie na bardziej "gumowe" jak bym miał uczyć się na 620tce. Dzięki temu nauczysz się pionowych, wolniejszych - i bardziej technicznych gumek :D

Gość   
Gość

No ładny podpis pod zdjęciem... A sąsiedzi widzę na filmie, że chyba niezbyt zadowoleni :oops:

sąsiedzi bardziej niezadowoleni byli jak strzelałem ogniem z kolektorów :P

pozatym pewnie już sie przyzwyczaili do moich wybebeszonych wydechów i nie robi to nich wrażenia :P hehe przynajmniej nie w południe :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Spontaniczne wystawienie ogłoszenia spowodowane okazją sprowadzenia ładnego Sport Classica :D oczywiście za dopłatą :D

Tak więc jak się sprzeda to bede mieć wyczesanego cafe racera a jak nie to dalej bede sobie nim smigać kolejny sezon :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.