krl 0 Napisano Październik 7, 2011 U mnie zakatowaniu uległo sprzęgło w 748 trochę plastików lusterko, kierunkowskaz, sety no i kość ogonowa. Natomiast jak dostałem pod tyłek konia który ciągnął z gazu na koło to wszystko nagle zrobiło się różowe. W zabawie na kole też bardzo pomaga zmiana kierunku wbijania biegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 7, 2011 Przecież 748 idzie z gazu na koło - co zrobiłeś ze przepionowales? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Październik 11, 2011 postępy :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: udało się przejechać jakies 10m :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 11, 2011 Jest progres jest dobrze ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Październik 11, 2011 Uparty... założył woła, to czopke zdjąć musiał :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Październik 11, 2011 haha :P no ciepło w czerep mi sie zrobiło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 11, 2011 Katuj, katuj - dojdziesz do wprawy. Ja bym jednak zmienił przełożenie na bardziej "gumowe" jak bym miał uczyć się na 620tce. Dzięki temu nauczysz się pionowych, wolniejszych - i bardziej technicznych gumek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Październik 11, 2011 jak spadną śniegi to będziemy w garażu kombinować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Październik 16, 2011 No to oponka skończona :D wrzucona nowa, sezonu NIE kończymy :D :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=nW7Y3bNZqfM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 17, 2011 :roll: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 17, 2011 No ładny podpis pod zdjęciem... A sąsiedzi widzę na filmie, że chyba niezbyt zadowoleni :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Październik 17, 2011 sąsiedzi bardziej niezadowoleni byli jak strzelałem ogniem z kolektorów :P pozatym pewnie już sie przyzwyczaili do moich wybebeszonych wydechów i nie robi to nich wrażenia :P hehe przynajmniej nie w południe :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 19, 2011 Czyżby "skończyło się rumakowanie" ? ;) KLIK Czy przesiadka na mocniejszego konia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Październik 19, 2011 Spontaniczne wystawienie ogłoszenia spowodowane okazją sprowadzenia ładnego Sport Classica :D oczywiście za dopłatą :D Tak więc jak się sprzeda to bede mieć wyczesanego cafe racera a jak nie to dalej bede sobie nim smigać kolejny sezon :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach