MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 31, 2011 Poszukuję tzw. beczułki z bolcem która znajduje się w klamce (do 999, lub 749) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 31, 2011 Chyba posiadam takie cudo. Sprawdzę i dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 31, 2011 było by świetnie .....999 ruszyły by z miejsca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Mam oryginalne klamki od dziewiątek. Są tam jakieś beczułki na śrubie, jeśli o to chodzi :D Jak chcesz to podjedź i weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 31, 2011 dobra nie szukam, do franka masz bliżej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 31, 2011 Wielkie dzięki dla Frania klameczki już się montują i mam nadzieję lada dzień potestuję 999.... Już nie mogę się doczekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Ja też :D ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach