Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
frankzappa

Proszę o opinie s4r

Polecane posty

Witam

Jako że czas na zmiany, porzucam mojego wiernego singla MT-03 i kusi mnie to wypasione, moim zdaniem cacko :

http://allegro.onet.pl/ducati-monster-s ... 30225.html

Lecz pojawia się wątpliwość, czy jest to maszynka do ogarnięcia dla kogoś z niewielkim (2-letnim) stażem, nie latam po winklach bokami raczej śmigam do celu czasem bez celu :)

Proszę o wsparcie ;)

czy jest to maszynka do ogarnięcia dla kogoś z niewielkim (2-letnim) stażem..

Yo.

Tego tutaj nikt Ci nie powie, bo można jeździć 20 lat i nie ogarniać :mrgreen:

Jak masz wkręta w Ducati- bier i żałuj!

Jak masz trochę oleju w głowie to ogarniesz

W końcu to tylko litrowy naked z kupa momentu i silnikiem L2

Ja się przymierzałem do tego monstera ale ostatecznie po wymianie korespondencji zrezygnowałem - jakoś dziwnie facet opisywał jego historię - jak zwykle użytkował go 80 letni staruszek i tylko raz się przewrócił i takie tam...

80 letni dziadek a predzej stal jeszcze 12 lat w garazu nieuzywany.... Moze ma w zestawie montowanie do boku wózka inwalidzkiego...

Od takich historii lepiej z daleka...

Moto wygląda bardzo dobrze ale te historie mnie trochę zmierziły - zresztą podobno można kupić S4R za mniejszą kasę i bezpieczniej..

Lookałem u tego dealera na Gutka do którego się przymierzałem, i Ducat mnie zafascynował, sprzedawca w mojej opinii jest OK - zna to moto od nowości o dziadku właścicielu nie wspominał (ja też nie pytałem), podobno jest bezwypadkowy i wsadzone w niego jest trochę grosza, lecz chętnie usłyszę historię tej sztuki z Twojej strony.

Pozdr.

Jak już kupisz to Monstrum to nie będziesz przypadkiem chciał pozbyć się owiewki?

Chętnie taką przytulę.

Jeśli szukasz nietuzinkowego motocykla polecam przeczytać: viewtopic.php?f=76&t=6539

Wszystkie motocykle są dla ludzi ale nie każdy nadaje się do jazdy motocyklem.

Jeśli będzie to twój kolejny motocykl to przynajmniej nie powinieneś się nim znudzić tak szybko, jedyne co jest potrzebne to dużo rozsądku i rozwagi w jeździe, na Monsterku z silnikiem desmoquattro wszystko się szybciej dzieje, no i oczywiście hamuje bardzo dobrze.

Polecam to co wszystkim - jazdę testową, po takim zabiegu większość nie chce oddać potworka.

Ten litr ma tylko 85koni,nic strasznego.Ja jeżdze M900 79ps i na koło z gazu nie ma szans.

Ten litr ma tylko 85koni,nic strasznego.

To mój litr (M1000DS) ma 84KM/84Nm - S4R to już chyba inna "liga" ;)

(113 hp/ 95.5 Nm)

Ja nie próbowałem, ale znajomy (grzebał mi w moto ;)) mówił, że nie ma kłopotu - przód unosi też na 2-ce. :?

Cagiva - jak chcesz, to się umówimy i spróbujesz ;) :mrgreen:

Ja jeżdze M900 79ps

:shock:

M900 93' - 65KM

M900 95' - 65KM

M900 97' - 74KM

Dopiero M900ie 00' miał 78KM

A ja ten salon gdzie stoi s4r odradzam.

Kupiłem w motofun ST3 i podjeście właściciela kiedy zdażyła się poważna kluska było mocno niezadowalające.

Motocykl bardzo ładnie wygląda, nie ma co odpuszczać. Czy coś się działo złego, wprawne oko i ucho wychwyci w mig. Do tego jazda próbna i wszystko będzie wiadomo. Naprawdę fajny egzemplarz, w adekwatnej do modyfikacji cenie.

Motocykl bardzo ładnie wygląda, nie ma co odpuszczać. Czy coś się działo złego, wprawne oko i ucho wychwyci w mig. Do tego jazda próbna i wszystko będzie wiadomo. Naprawdę fajny egzemplarz, w adekwatnej do modyfikacji cenie.

Darek - też tak myślałem ale po listach jakie otrzymałem z salony to raczej dziwnie to wszystko brzmiało - ale zobaczyć odpalić i karnąć się zawsze warto - bo wygląda naprawdę zachęcająco.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.