Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rostwor

The new 1199 Panigale is coming!

Polecane posty

w najnowszym Świecie Motocykli poświęcili "gałce" aż 13 stron :!: tylko zerknąłem, ale robi wrażenie-chyba sporo dostali od importera :lol:

A jak ladnie widac przeciwskret :D:P

Przeciwskrętu nie widać - to że widać ruch kierownicą w przeciwną stronę do zakrętu to kontra ponieważ motocykl jedzie bokiem - tylne koło wykonuje mniej obrotu niż przednie. nie da się zobaczyć przeciwskrętu.

Dokładnie, nie da się zobaczyć zjawisk fizycznych. Widac jedynie ich efekty jak w tym wypadku pochylenie motocykla.

Byłem dzisiaj w Liberty na Łopuszańskiej oglądać Streetfightera 848 bo wczoraj przywieźli 3 sztuki (jedna już sprzedana) i dowiedziałem się że marzec/kwiecień będą stały Panigale w salonie, jednak nie będzie żadnej salonowej sztuki do jazd testowych.

Btw. właśnie wczoraj ktoś kupił u nich Panigale. Czy to ktoś z naszego forum?

Byłem dzisiaj w Liberty na Łopuszańskiej oglądać Streetfightera 848 bo wczoraj przywieźli 3 sztuki (jedna już sprzedana) i dowiedziałem się że marzec/kwiecień będą stały Panigale w salonie, jednak nie będzie żadnej salonowej sztuki do jazd testowych.

Tja, te pozostałe dwie to wzielim z Theosiem po sztuce do zabaw torowych 8-)

krl    0

Tja, te pozostałe dwie to wzielim z Theosiem po sztuce do zabaw torowych 8-)

A właśnie dzwonił mój kumpel że poszedł dziś kupić te dwie sztuki tylko żona zadzwoniła by wpadł jeszcze przed do sklepu kupić dżem, bułki i litr mleka.

Do sklepu poszedł wcześniej bo było po drodze, później pojechał po Panigale i mówi że już nie mieli.

Widać dziś łatwiej kupić bułki niż Panigale ;)

Fascynujecie się jakimiś kiepskimi fotkami a w Liberty Motors na Łopuszańskiej już stoi i czeka na jakiegoś pasjonata :mrgreen:

To niestety tylko demówka na warszawską wystawę :). W pełnej krasie będzie pokazana 2-4 kwietnia na Marsa. Zapraszam !!

To niestety tylko demówka na warszawską wystawę :). W pełnej krasie będzie pokazana 2-4 kwietnia na Marsa. Zapraszam !!

To dlaczego już jest na allegro ?

A jeżeli ktoś kupi do tego czasu to co pokażecie ? kolorowy plakat ?

Panigale w salonach będzie pod koniec kwietnia i tyle. Teraz można zachwalać, oferować na allegro, stawiać plakaty, puszczać filmy :). Po prostu Bolonia dopiero wzięła się za produkcję i trzeba poczekać :). Też bym chcial te motocykle w Polsce.

Panigale w salonach będzie pod koniec kwietnia i tyle. Teraz można zachwalać, oferować na allegro, stawiać plakaty, puszczać filmy :). Po prostu Bolonia dopiero wzięła się za produkcję i trzeba poczekać :). Też bym chcial te motocykle w Polsce.

Paweł zapytał o coś zupełnie innego. Z ciekawości zaglądnąłem na Allegro i znalazłem ogłoszenie Liberty o sprzedaży 1199 za ok. 82 tys zł.

Jeżeli Liberty ma tylko 1 sztukę w celach prezentacji, to co się stanie jeśli ktoś zechce ją kupić natychmiast ? Jeśli natomiast ta sztuka nie jest na sprzedaż, to w jakim celu wprowadzać klienta w błąd ?

Gdzie masz wprowadzanie klienta w bląd? Dzwoniłeś, powiedzieli Ci, że dostaniesz ten motocykl jutro? :). Możesz go kupić. Dzisiaj! I odebrać w kwietniu.

Gdzie masz wprowadzanie klienta w bląd? Dzwoniłeś, powiedzieli Ci, że dostaniesz ten motocykl jutro? :). Możesz go kupić. Dzisiaj! I odebrać w kwietniu.

Profesjonalny sprzedawca na Allegro zawsze informuje, jeżeli zakupiony towar ma byc dostarczony za kilka miesięcy. W tym przpadku nie ma o tym ani słowa...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.