xxtreme 0 Napisano Luty 25, 2012 Gdzie masz wprowadzanie klienta w bląd? Dzwoniłeś, powiedzieli Ci, że dostaniesz ten motocykl jutro? :). Możesz go kupić. Dzisiaj! I odebrać w kwietniu. W tekscie ogloszenia. Smieszne macie podejscie do klienta w PL. Rozumie jezeli by bylo napisane tak jak Pablo mowi lub cos na temat wplacenia zaliczki. Ale nie, sprzedaja cos czego jeszcze nie maja :lol: :lol: :lol: W cywilizowanych krajach wplaca sie zaliczke, a reszte zaraz przed odbiorem motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 25, 2012 No niestety liberty po raz kolejny pokazuje ze ma w <font color='red'>[desmo]</font> klienta, bo w ogłoszeniu powinno znaleźć się informacja o terminie odbioru. Tekst o hądach za gotówkę tylko pokazuje poziom buractwa Pawła i tyle A potem zdziwienie ze klubowicze i nie tylko kupują motocykle poprzez prywatnych importerów a nie poprzez sieć dilerska Wwielkke fanfary na fejsie ze do salonów wjechaly STFy 848, szkoda tylko ze od prywatnego importera w garażu klubowi za taki sam STF pojawił się wcześniej i tańiej. Nie tedy droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 25, 2012 Zawsze możesz kupić Hądę za gotówkę :) Paweł - zaczynam mieć wątpliwości, że jesteś odpowiednią osobą na obecnie zajmowanym stanowisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Dudek 0 Napisano Luty 25, 2012 W pewnym sensie jestem a stanie zrozumieć Pawła. Jest bardzo trudno przestawić się z codziennego kontaktu z buractwem w redakcji jego poprzedniej pracy na nowe stanowisko w branży ekskluzywnych motocykli Ducati. Na pewno zmienicie zdanie po zawarciu osobistej znajomości z nim na targach motocyklowych. To nie on umieścił na allegro wirtualny motocykl który teoretycznie można kupić natychmiast ale nie można go zabrać natychmiast do swojego garażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 25, 2012 W pewnym sensie jestem a stanie zrozumieć Pawła. Piotrek - ja w pewnym sensie też, ale nie chodzi przecież o to aby się wysilać w tym celu :roll: Od brand managera marki, nawet jeśli byłby rodzimego producenta sprzętu AGD ZELMER, wymagany jest pewien poziom profesjonalizmu (w szerokim tego słowa znaczeniu) a nie tego co prezentuje tutaj nasz kolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator-4 0 Napisano Luty 25, 2012 Upominam o trzymanie dyskusji związanej z tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Luty 25, 2012 Polecam marcowy numer Swiata Motocykli. Rozległy reportaż z narodzin Panigale, sporo technicznych ciekawostek, wypowiedzi twórców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Dudek 0 Napisano Luty 25, 2012 Polecam marcowy numer Swiata Motocykli. Rozległy reportaż z narodzin Panigale, sporo technicznych ciekawostek, wypowiedzi twórców. Dobra trzymamy się zaleceń moderatora i wracamy do tematu. Drobna poprawka : piszesz o reportażu tak jak red. naczelny a to tylko przedruk z innego czasopisma motocyklowego. We wstępniaku naczelny pisze o Panigale jako lanserskim motocyklu porównując go z czołgiem ZZR1400 nie zapominając o reklamie sztandarowego lansera redakcji podczas testowania motocykla turystycznego na torze wyścigowym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 25, 2012 Polecam marcowy numer Swiata Motocykli. Rozległy reportaż z narodzin Panigale, sporo technicznych ciekawostek, wypowiedzi twórców. We wstępniaku naczelny pisze o Panigale jako lanserskim motocyklu porównując go z czołgiem ZZR1400 nie zapominając o reklamie sztandarowego lansera redakcji podczas testowania motocykla turystycznego na torze wyścigowym :D Dobra - zapisuję się do Twojego fanklubu :lol: Sorry za offtopowanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 25, 2012 Czytałem toto - fajne zdjęcia rozebranego silnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiber 0 Napisano Luty 25, 2012 Prawdziwy artykul i tescik DP bedzie w najblizeszj Motormanii. Pejser z chlopakami smigali osobiscie na testach w Abu Dhabi. Ma byc podobno z 10 stron opisu motocykla, nowych pirelek i wrazen z jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano Luty 25, 2012 No i świetnie drodzy Panowie, świetnie... Większość z Was mnie nie zna, nie widziało na oczy, nie zamieliło ani słowa, ale już wiecie lepiej, że nie jestem odpowiedni na dane stanowisko. Baaa, co więcej - nazywacie mnie BURAKIEM, nie wykazując przy tym ani odrobiny poczucia humoru. Moja "buracka" odpowiedź byla proporcjonalna do robienia afery z tego, ze pracownik dilera zapędził się w swoich działaniach marketingowych. Tak jak napisałem - na Panigale trzeba poczekać. Prawdziwy pasjonat to zrozumie, ktoś z przypadku pójdzie po Hondę - właśnie w tym kontekście była moja wypowiedź, a nie jakimkolwiek negatywnym. Powinniście jeszcze nadąć się, że napisałem Hąda, a nie Honda, ale przecież jestem burakiem i nie szanują konkurencji, zgadza się? Podawałem maila do mnie, że jak tylko są jakieś problemy z siecią, to proszę o informacje. Wiecie ile dostałem maili? ZERO. Jeśli kogoś z Szanownych uraziłem, to sorry, nie wpadajmy jednak w paranoję! Nie lepiej powiedzieć - Paweł, zadzwoń do Liberty, pogadaj z chłopakami by precyzowali ogłoszenia, bo mogą być niejasne. Oczywiście że to zrobię i to w poniedziałek rano, niezależnie od tego co napiszecie. Motocykle na Łopuszańskiej już stoją czyste, to już tez zostało załatwione dawno temu. Jestem głęboko rozczarowany, że elitarne (jak sami podkreślacie) towarzystwo, tak surowo oceniające sprzedawców, salony, wszlaką niekompetencję jest tak ciężkie w komunikacji i tak skore o wyzwisk a nie rzeczowej dyskusji. A Pana Krencika zapraszam na tagi, niech mnie pozna, pogada. Ciekaw jestem czy zmieni zdanie i będzie w stanie powiedzieć "sorry", czy też duma ducatisty na to nie pozwala.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano Luty 25, 2012 Zapraszam na Marsa 2-4 kwietnia, będzie można zobaczyć Panigale na żywo (tylko nie pytajcie dlaczego nie ma lusterek :) - targowa demówka po prostu ich nie ma i nigdy nie miała :)). Będzie też można porozmawiać ze mną na temat pracy dilerów, całej sieci, oczekiwań no i o oczywiście o samym motocyklu. Zapraszam! PS. Sprawa ogłoszenia bez podanego terminu oczywiście bedzie niezwłocznie załatwiona, tak samo jak "jakimś cudem" motocykle w Ducati na Łopuszańskiej już nie są brudne... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 25, 2012 Byłem dziś w Liberty Motors na Łopuszańskiej i widziałem owe Panigale S (bez lusterek). Na zdjęciach, które do tej pory oglądałem, jest ładniejszy niż na żywo :oops: Ale to może dlatego, że jestem taki duży i żeby światła w ogóle zobaczyć z przodu czy z tyłu to musiałem przykucnąć (ale jak się przykucnie to git) albo mają wprawę te fotografy ;) . Ale to wcale nie znaczy, że mi się nie podoba - wręcz przeciwnie! Ale najgorsza to ta podstawka pod tablicę - tak szpetnej i na siłę doczepionej to jeszcze nie widziałem - wszelkie bobrze ogony i te sprawy to nic w porównaniu do tego :lol: Chyba pierwsza rzecz do zmiany (jak ktoś kupi). Ciekawa rzecz - jak się porównuje do 1198 (które stały nieopodal), to Panigale ma zupełnie inny kształt zbiornika, taki "bez kanta" jak w 1198. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 25, 2012 Byłem dziś w Liberty Motors na Łopuszańskiej i widziałem owe Panigale S (bez lusterek). Na zdjęciach, które do tej pory oglądałem, jest ładniejszy niż na żywo :oops: Ale to może dlatego, że jestem taki duży i żeby światła w ogóle zobaczyć z przodu czy z tyłu to musiałem przykucnąć ... W nowym ŚM, w artykule o Panigale wypowiada się projektant, że celowo chciał ukryć światła ... widać mu się udało! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Luty 25, 2012 Kurde śliczny jest ..... To 2. foto jak mój avatar w nowszej wersji :P BTW nie mogę się doczekać tego co napiszą w motormanii o Panigałce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Luty 25, 2012 Zapraszam na Marsa 2-4 kwietnia, będzie można zobaczyć Panigale na żywo Już zaplanowałem wyjazd 3-ego na targi. Czy w tym roku będzie można zasiąść na flagowych modelach czy siodełka będą zajęte przez "diablice" w czerwonych strojach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Luty 25, 2012 Rzeczywiście ten uchwyt tablicy rejestracyjnej zarówno w 1999 jak i w Streetfigterze to jakieś kompletne nieporozumienie. Mam nadzieję że to jakieś przepisy wymogły na projektantach ulepienie takiego "czegoś" bo jeśli nie to zgroza :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano Luty 25, 2012 Bundes - czyżby diablice Ci przeszkadzały ? :) :). Ja tam chcę żeby zajmowały miejsca na motocyklach! Co do ukrytych świateł - projektanci tego motocykla chcieli mu nadać linię jak najbardziej zbliżoną do maszyn wyczynowych, gdzie jak wiadomo świateł nie ma. Sztuka ta im się udała - reflektory są niejako ukryte we wlotach powietrza. Szczegolnie w wersji S z diodowymi światłami robi to wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Luty 26, 2012 Diablice są więcej niż wskazane (może nawet bardziej niż motocykle :twisted: ) ale na Ducu było za mało miejsca żeby z nimi usiąść na siodełku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 26, 2012 Kurde ale taka zmacana przez wszystkich panigalke to w dobrej promocji cenowej będzie można kupić :roll: Może by Dusie wzięli w rozliczeniu która notabene tez była pierwszą oficjalnie sprzedana 1098 w PL... Panowie to ja proszę nie porysować mi jej na tych targach :evil: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Luty 26, 2012 BLACK BITCH!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAZUR 0 Napisano Luty 26, 2012 No fakt jest KOCUR. Swiatła troche cbrka 600 zajeżdzają, Tłumik pewnie grzeje w koche na światłach, no chyba, że staniemy na lewej. Tak czy inaczej jest grubo. Cena tez nie mała ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 27, 2012 Nawet za bardzo lusterek nie widać.. :o Ja bym mógł ją nawet przygarnąć. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 28, 2012 Mam najnowsze newsy o Panigale. Właśnie gadałem z Pejserem z Motormani który jest po testach. W najbliższym wydani Motormani bedzie 12 stron relacji z testow. Ale do sedna . Co najważniejsze. Podobno 1199 bije na głowę bmw i to w takim stopniu w jakim bmw do tej pory lało tyłki całej reszcie... Bedzie grubo oj bedzie....................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach