theodor 2 Napisano Luty 28, 2012 Niestety lusterka do motocykli sportowych pasuja jak świni siodło. Panigale jest świetna, szczególnie czarna, ale lusterka to dramat w takim motocyklu. Wszystko psują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 28, 2012 szach mat! :D http://www.1199panigale.ducati.com/en/? ... L_20120227 ładnie zrobiony filmik-czy to laguna seca i słynny korkociąg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 29, 2012 piekne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 29, 2012 Ale faktycznie w czarnym jest jej ładnie, może będzie w przyszłym roku taka wersja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 29, 2012 szach mat! :D http://www.1199panigale.ducati.com/en/? ... L_20120227 ładnie zrobiony filmik-czy to laguna seca i słynny korkociąg? Meeega klip :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 29, 2012 Ale faktycznie w czarnym jest jej ładnie, może będzie w przyszłym roku taka wersja ;) No czarna Panigale na głowę czerwoną bije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Dudek 0 Napisano Luty 29, 2012 Ale faktycznie w czarnym jest jej ładnie, może będzie w przyszłym roku taka wersja ;) No czarna Panigale na głowę czerwoną bije. A moim zdaniem tej damie pasuje biała perła caluśka nawet karbon pomalować i potem zapytać Jarosława Ka. czy białe jest białe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Luty 29, 2012 Oczywiście macie świadomość tego że to jest tylko przerobione zdjęcie czerwonej bestii ?? BTW wole czerwoną ...lub żółtą ale na to raczej nie ma szans. ewentualnie biała. .... kurde ale się rozbujałem z wyborem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 29, 2012 Oczywiście macie świadomość tego że to jest tylko przerobione zdjęcie czerwonej bestii ?? BTW wole czerwoną ...lub żółtą ale na to raczej nie ma szans. ewentualnie biała. .... kurde ale się rozbujałem z wyborem xD Mamy taką świadomość ale tak jak napisałem w kolejnym sezonie........... ale to jeszcze tajemnica, coś w materii kolorów może się zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 29, 2012 Oczywiscie ale czarny wyjatkowo pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Dudek 0 Napisano Luty 29, 2012 Oczywiscie ale czarny wyjatkowo pasuje. I tutaj przyznam Ci całkowitą rację, w historii motocykli był taki model sprzedawany tylko w tym kolorze a popularnie zwany Czarną Wdową - Brough Superior. I tak wybieram biały mimo, że czerwone są szybsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 29, 2012 To ja Vincenta HRD wybieram :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 29, 2012 Ten motocykl jest git nawet w różowym ;) ale chciałbym czerwony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 29, 2012 To ja Vincenta HRD wybieram :D Outsider 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 1, 2012 DUCATI 1199 RS BSB VERSION, POWER BY JHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 1, 2012 Niedawno po raz drugi odwiedziłem wraz z moim przyjacielem Liberty, chcieliśmy zobaczyć to cudeńko, zwane 1199 ;) Liczyliśmy, że tak oczekiwany przez miłośników Ducati i pasjonatów motocykl, będzie wyeksponowany w sposób na jaki zasługuje coś, co stanowi absolutną rewolucję, obraz westchnień i marzeń każdego ducatisti... Okazuje się, że stoi sobie skromnie obok skórzanych kurteczek, bez żadnego opisu, ze zdemontowanymi lusterkami i dziurkami w czaszy, żadnej fety, żadnego święta nie czuć i nie widać... Według mnie ten motocykl i ta marka zasługują na zdecydowanie więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Marzec 1, 2012 Niedawno po raz drugi odwiedziłem wraz z moim przyjacielem Liberty, chcieliśmy zobaczyć to cudeńko, zwane 1199 ;)Liczyliśmy, że tak oczekiwany przez miłośników Ducati i pasjonatów motocykl, będzie wyeksponowany w sposób na jaki zasługuje coś, co stanowi absolutną rewolucję, obraz westchnień i marzeń każdego ducatisti... Okazuje się, że stoi sobie skromnie obok skórzanych kurteczek, bez żadnego opisu, ze zdemontowanymi lusterkami i dziurkami w czaszy, żadnej fety, żadnego święta nie czuć i nie widać... Według mnie ten motocykl i ta marka zasługują na zdecydowanie więcej... Cóż, jak widać motocykl Premium nie ma oprawy premium - zastanawia mnie tylko dlaczego producent nie interesuje się tym jak w danym kraju wygląda ekspozycja i jakoś obsługi jak również budowanie świadomości marki jej postrzegania ? Wpadł by to może jakiś makaroni z "centarali" i powiedział że tak to sprzedać "dobra luksusowego" to nie będziemy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 1, 2012 Niedawno po raz drugi odwiedziłem wraz z moim przyjacielem Liberty, chcieliśmy zobaczyć to cudeńko, zwane 1199 ;)Liczyliśmy, że tak oczekiwany przez miłośników Ducati i pasjonatów motocykl, będzie wyeksponowany w sposób na jaki zasługuje coś, co stanowi absolutną rewolucję, obraz westchnień i marzeń każdego ducatisti... Okazuje się, że stoi sobie skromnie obok skórzanych kurteczek, bez żadnego opisu, ze zdemontowanymi lusterkami i dziurkami w czaszy, żadnej fety, żadnego święta nie czuć i nie widać... Według mnie ten motocykl i ta marka zasługują na zdecydowanie więcej... Cóż, jak widać motocykl Premium nie ma oprawy premium - zastanawia mnie tylko dlaczego producent nie interesuje się tym jak w danym kraju wygląda ekspozycja i jakoś obsługi jak również budowanie świadomości marki jej postrzegania ? Wpadł by to może jakiś makaroni z "centarali" i powiedział że tak to sprzedać "dobra luksusowego" to nie będziemy :P dokładnie tak jak mówisz enZo, smutek... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 1, 2012 Eeeee Pablo, bo odudzisz pawiana ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 1, 2012 Eeeee Pablo,bo odudzisz pawiana ! Siwy, też się trochę tego obawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 1, 2012 Kurcze pare dni temu obejzalem sobie dokladniej to cacko na zywo. Moja zona wyczula zagrozenie kasy domowej i zaciagnela mnie dzisiaj do meblowego aby dokonac juz od dlozszego czasu odkladanego zakupu :? Takze nici z nowego moto :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 1, 2012 Kurcze pare dni temu obejzalem sobie dokladniej to cacko na zywo.Moja zona wyczula zagrozenie kasy domowej i zaciagnela mnie dzisiaj do meblowego aby dokonac juz od dlozszego czasu odkladanego zakupu :? Takze nici z nowego moto :cry: nie martw się, jeszcze kupisz to cacko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 1, 2012 Przypomina mi to bardzo sytuację w dalekim południowym kraiku jakieś 17-20-lat temu, owszem były w sklepach Ducatki, mam nawet gdzieś zdjęcie M 600 i za pozwoleniem sprzedawcy siedziałem na 916 (1995 rok...), pamiętam jak dziś jak się zachwycałem i już, już bliski byłem zakupu Pantaha 500, alem wrócił do Ojczyzny... ,....cóż mało rozwinięty rynek, mentalność większości Polaków ( nastawienie motocyklista = wariat, a Ducati...co...Ducato ???), pseudoekolodzy...pseudopolitycy...mentalność samych motocyklistów... nie sprzyja jego rozwojowi, cóż dłuuugo jeszcze musimy zapracować na jako takie pozytywne przyjęcie i przyjazne nastawienie...i raczej nie dokona to się z dnia na dzień... Ale są pozytywy... np. ja jeszcze 8 lat temu nie marzyłem, w najśmielszych snach, że będę jeździć Ducatem, po prostu nie było mnie stać, ale samozaparcie i upór, praca, rezygnacja z innych spraw, pozwoliły wreszcie cieszyć się jazdą Superbikiem z Bolonii..., i okazało się że takich wariatów jak ja jest coraz więcej, można coś kupić do swoich maszyn ( np alledrogo jak dziś pamiętam, jak wbijałem części Ducati to otwierały się 3-4 strony, a teraz proszę 50 stron...)...w końcu i trafi się jakiś porządny salon, w którym na piedestale będzie stał np. 999 RS :mrgreen: :shock: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 1, 2012 Faktem jest , że wszyscy , którzy jakkolwiek mają do czynienia z biznesem i obrotem produktów wysokomarżowanych (Premium) wiedzą ,że rozwój i możliwość promowania marki wiąże się ściśle z jej wizerunkiem. To za nim podążają oczy fotoreporterów i budują pożądanie w rzeszach obywateli. Bolońskie promocje , filmy , reportaże i cała reszta otoczki gadżetowej przepełnione są tą wiedzą i zdecydowanie idą dalej w tą stronę!! Przecież to oczywiste!! Bez odpowiedniego "wejścia" w rynek nie uda się zrobić sukcesu sprzedażowego! Ale dość tych mądrości , nasi gospodarze (Intercars-Intermotors) znają się na biznesie.. Ufajmy ,że uda im się to co dotychczas w Polsce było niemożliwe. Obawiam się jednak (co już raz zauważyłem) , że każde słowo krytyki wzbudza duże emocje.. Pozostaję optymistą , wspieram i kibicuję. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel 0 Napisano Marzec 2, 2012 ze zdemontowanymi lusterkami i dziurkami w czaszy. Włosi przysłali demo bez lusterek, miałem kupić w Larssonie takie od GS 500E? :P Koledzy z Bolonii mają w <font color='red'>[desmo]</font>, że motocykl targowy nie ma lusterek, bo i tak jest piękny. I tak potrafią się z tego cieszyć. Zapamiętałeś niesamowitą linię, lekką sylwetkę, smaczki techniczne (np. położenie tylnego amortyzatora), światła led, postukałeś palcem w aluminiowy zbiornik żeby sprawdzić czy wydaje taki sam dźwięk jak stalowy? Co do sieci dilerskiej - podawałem maila, prosiłem o komentarze. Wiecie ile dostałem wiadomości? ZERO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach