Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rostwor

The new 1199 Panigale is coming!

Polecane posty

ze zdemontowanymi lusterkami i dziurkami w czaszy.

Włosi przysłali demo bez lusterek, miałem kupić w Larssonie takie od GS 500E? :P Koledzy z Bolonii mają w [desmo], że motocykl targowy nie ma lusterek, bo i tak jest piękny. I tak potrafią się z tego cieszyć. Zapamiętałeś niesamowitą linię, lekką sylwetkę, smaczki techniczne (np. położenie tylnego amortyzatora), światła led, postukałeś palcem w aluminiowy zbiornik żeby sprawdzić czy wydaje taki sam dźwięk jak stalowy?

Co do sieci dilerskiej - podawałem maila, prosiłem o komentarze. Wiecie ile dostałem wiadomości? ZERO.

Paweł, masz rację, że zauważyłem "smaczki", piekną linię i detale, nie wspominając o silniku, ale dlatego, że jestem miłośnikiem tej marki ;) Uważam jednak, że ten motocykl powinien wzbudzić zachwyt wśród pozostałych entyzjastów dwóch kółek, a do tego niezbędna jest odpowiednia oprawa, ekspozycja, itd. To powinno być jak "zagięcie czasoprzestrzeni" ;)

To ze 1199 stoi bez lusterek to akurat dobrze bo oryginały przy całej smukłości bryły wyglądają jak uszy u myszki miki. Osobiście zdemontował bym jeszcze masakryczny uchwyt tablicy rejestracyjnej ( przynajmniej tą prostokątna tandetna podkładkę )

Ale mam nadzieje ze nie wpuścicie królowej wszystkich Duś z brakującymi śrubkami w przedniej owiewce ( co kole w oczy ) bo to by był juz wstyd ma maxa :evil:

No i muszę przyznać Pablowi racje ze 1199 stoi w salonie z boczku jak by była z oferty komisowej :( Fakt faktem miejsca tam za dużo nie macie no ale na targach błagam wkręćcie chociaż te śrubki i ten plastik z tyłu wywalcie co by wstydu nie było.

Jutro wreszcie zobaczę tą piękność "na żywo". Na Targach.

i wreszcie jest na Targach wielka premiera DUCATI 2012 brawo za kreatywność :D :D :D

Paweł, po co sprowadzałeś ten motocykl?? tak by przynajmniej było, ze tragedia, bo nowości Ducati nie pokazali, a tak się czepiają, że źle, bo przez 2 dni stała w salonie w złym miejscy i czekała na targi. A poza tym, jak mogłeś sprowadzić motocykl, który już odwiedził tyle targów motocyklowych. przeciez to nie przystoi, by duca była taka przechodzona:)

Panowie, żenada. naprawdę. Rozumiem, jeśli byście komentowali, że nie podoba Wam się stoisko Ducati na targach...

Paweł, po co sprowadzałeś ten motocykl?? tak by przynajmniej było, ze tragedia, bo nowości Ducati nie pokazali, a tak się czepiają, że źle, bo przez 2 dni stała w salonie w złym miejscy i czekała na targi. A poza tym, jak mogłeś sprowadzić motocykl, który już odwiedził tyle targów motocyklowych. przeciez to nie przystoi, by duca była taka przechodzona:)

Panowie, żenada. naprawdę. Rozumiem, jeśli byście komentowali, że nie podoba Wam się stoisko Ducati na targach...

Rostwor nie wyrywaj włosów z głowy (na razie) . Czekamy na prezentację. Sprawdzian tuż, tuż.. :twisted:

Rostwor nie wyrywaj włosów z głowy (na razie) . Czekamy na prezentację. Sprawdzian tuż, tuż.. :twisted:

Prezentacja była już dzisiaj, i wydaje mi się, ze bardzo udana:)

Prezentacja była już dzisiaj, i wydaje mi się, ze bardzo udana:)

Patrzę na ranking na "ścigaczu" i na razie wygląda to nieżle!! Na gratulacje jednak za wczesnie ;) Miłego weekendu

Rostwor, nie pogrążaj się. Przez Twoje gadanie tracę wiarę w jednostkę ludzką :(

Trzeba przyznać ze modelke wybraliście naprawde piekna. pasuje do red planet

A pejser widac po testach sie zakochał w ponigale..... :D

DUCATI 1199 RS BSB VERSION, POWER BY JHP

A co oni tam zalozyli......aluminiowy zbiornik ktory rdzewieje czy to super angielskie wykonczenie (przyjzyjcie sie drugiemu zdjeciu)............... :shock: :roll: :? :lol:

Rostwor, nie pogrążaj się. Przez Twoje gadanie tracę wiarę w jednostkę ludzką :(

Pablo, możesz się nawet zatracić i dalej na wszystko narzekać. Ciekawe czemu wszystkie plebiscyty ścigacza (wybierane przez odwiedzających, a nie ludzi z branży) wygraliśmy my, czyli DUCATI. ale oczywiście Tobie znów coś będzie nie pasować:D niestety takie życie, gdy się siedzi tylko na forum, a nie ma związku z prawdziwym życiem:D Bo niestety co by nikt nie zrobił, Ty i tak znajdziesz powody do narzekania..

C'est la vie...

Pablo, możesz się nawet zatracić i dalej na wszystko narzekać. Ciekawe czemu wszystkie plebiscyty ścigacza (wybierane przez odwiedzających, a nie ludzi z branży) wygraliśmy my, czyli DUCATI. ale oczywiście Tobie znów coś będzie nie pasować:D niestety takie życie, gdy się siedzi tylko na forum, a nie ma związku z prawdziwym życiem:D Bo niestety co by nikt nie zrobił, Ty i tak znajdziesz powody do narzekania..

C'est la vie...

Nie daje Ci do myślenia fakt, że większość osób wypowiadających się w tej kwestii ma podobne zdanie do mojego ? Moje "prawdziwe życie", to Ducati, w odróżnieniu od Ciebie i tu jest pies pogrzebany ;)

Przestancie sie wciaz prowokowac i nawalac w tym samym gronie.

Piszcie tylko jesli macie opinie nt. 1199.

Mod juz o to prosil, teraz i ja uprzejmie apeluje.

Przestancie sie wciaz prowokowac i nawalac w tym samym gronie.

Piszcie tylko jesli macie opinie nt. 1199.

Mod juz o to prosil, teraz i ja uprzejmie apeluje.

Źle mie zrozumiałeś Frencci i bardzo mnie to dziwi...

Wydawało mi się, że wyrażenie opinii w temacie, który dla każdego entuzjasty marki Ducati jest priorytetowy, spotka się ze zrozumieniem, a nie ustawianiem w szeregu.

Jak tak dalej pójdzie, to prawdziwe dyskusje będą się odbywać w wąskim gronie, zamiast na forum :(

Wez tez pod uwage, ze sam mogles mnie nie zrozumiec To waskie grono istnieje od dawna i nie jest to hydrozagadka. Nie groz Pablo bo to nie ladnie. Po prostu trzymaj sie tematu i nie obrazaj. Wiekszosc, zamiast wniesc merytoryczne zastrzezenia bezposrednio do zrodla wola tutaj sie rozpisywac lecz to moze nic nie dac bo forum klubowe nie jest podstawowym sposobem komunikowania sie z Importerem. No, chyba ze nie chodzi o to aby faktycznie cos naprawic. Trzymajmy sie Regulaminu.

Wez tez pod uwage, ze sam mogles mnie nie zrozumiec To waskie grono istnieje od dawna i nie jest to hydrozagadka. Nie groz Pablo bo to nie ladnie. Po prostu trzymaj sie tematu i nie obrazaj. Wiekszosc, zamiast wniesc merytoryczne zastrzezenia bezposrednio do zrodla wola tutaj sie rozpisywac lecz to moze nic nie dac bo forum klubowe nie jest podstawowym sposobem komunikowania sie z Importerem. No, chyba ze nie chodzi o to aby faktycznie cos naprawic. Trzymajmy sie Regulaminu.

Nie grożę nikomu, zwyczajnie słyszałem juz kilka opinii od użytkowników Forum ( nowych rownież ), że nic się tutaj nie dzieje, a jak ktoś napisze kontrowersyjną, radykalną opinię, to dostaje "czapę".

Ale w porządku, jeśli uważasz, że wszystko jes super, włącznie z działaniami importera i promocją nowego modelu Ducati, przestaję wypowiadać się w tym wątku.

Widziałem Panigale.

Ten motocykl wręcz powinien być eksponowany bez lusterek i tego ogona pod tablicę.

Przepiękna maszyna, urzekająca technologiczną estetyką.

Na tej wystawie Panigale to jedyny ducat na którym nie mozna usiąść. Chyba że ktoś za hostessę się przebierze :lol:

Całkiem zrozumiałe dlaczego, zważywszy na tłum wokół podestu.

Na pierwszy rzut oka, motocykl mały, z krótkim off-setem trójkąta sety, kierownica, siedzenie. W porównaniu do 1098 wyżej kierownica, nie wspominajac o starych sbk.

Sama kierownica sprawia wrażenie szerokiej, może to jednak wrazenie przy ogólnie małej bryle motocykla.

Siedziales na niej? Czy jest jakas roznica w ergonomii?

No nie wytrzymam :lol: Szeryf - siedziałem na niej już w listopadzie zeszłego roku :twisted: Ta na której siedziałem miała lusterka :D

IMG_0108.JPG

Musiałem połaskotać swoją próżność :lol:

krl    0
Siedziales na niej? Czy jest jakas roznica w ergonomii?

No nie wytrzymam :lol: Szeryf - siedziałem na niej już w listopadzie zeszłego roku :twisted:

Faktycznie mówiłeś i o ile pamiętam w podsumowaniu stwierdziłeś że to rozmiar 600 :lol:

Nie chce was martwic ale ze swojego doswiadczenia w jezdzie tez ryzopedami imo siedzi sie jak wlasnie na takim. Pozycja bardzo podobna do tej co mam w Zx10R 2009 :? Rozna roznica w porownaniu ze starymi Ducati :D

Mimo to i tak bym nie pogardzil.

Dzis na targach Meklau potwierdził wcześniejsze słowa Pejsera. Na Panigale nie mam mocnych w tym sezonie. :D

Pozamiata wszystko.... Jakos cieszy mnie to :D

Dzis na targach Meklau potwierdził wcześniejsze słowa Pejsera. Na Panigale nie mam mocnych w tym sezonie. :D

Pozamiata wszystko.... Jakos cieszy mnie to :D

Juz sie nie moge doczekac kiedy tym zarozumialcom na bmw przypudruje nosy :lol: :twisted:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.