krl 0 Napisano Marzec 3, 2012 Dzis na targach Meklau potwierdził wcześniejsze słowa Pejsera. Na Panigale nie mam mocnych w tym sezonie. :D Pozamiata wszystko.... Jakos cieszy mnie to :D Juz sie nie moge doczekac kiedy tym zarozumialcom na bmw przypudruje nosy :lol: :twisted: Ale tu szkoda nawet czasu na tych od BMW, wszystkie Niemieckie gazety piszą jaki to wspaniały koń a w <font color='red'>[desmo]</font> dostaje w każdym serialu wyścigowym :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Marzec 3, 2012 Dzis na targach Meklau potwierdził wcześniejsze słowa Pejsera. Na Panigale nie mam mocnych w tym sezonie. :D Pozamiata wszystko.... Jakos cieszy mnie to :D sprzedawaj Gixxxxa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Marzec 3, 2012 No to już widziałem na żywo. Filigranowa, zgrabna, proporcjonalna. Rzeczywiście przednie lampy o ile we wszystkich fotorelacjach wyglądały okazale i nowatorsko, o tyle w realu są prawie niezauważalne (podobno tak miało być). Zresztą cała prezentowała się dość subtelnie. Aha, no i ten "dźokej"... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 4, 2012 Wrzuccie fotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bundes 0 Napisano Marzec 4, 2012 Zgram z kumpla aparatu, to wkleję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 5, 2012 Wrzuccie fotki? No przecież Darek już wrzucił: download/file.php?id=9782 Bundesowi chyba chodzi o jakiś upusty w MM :lol: JOKE ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 7, 2012 Kilka fotek z bliska 1199 RS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 7, 2012 Panigale w wersji Dark, ciekawe że nie na jednej tarczy z przodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 7, 2012 Panigale w wersji Dark, ciekawe że nie na jednej tarczy z przodu :D Ja tam widze dwie ;) 1199 w wersji torowej i to na czarno wygląda obezwładniająco.... Ależ ona jest piekna :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 7, 2012 Panigale w wersji Dark, ciekawe że nie na jednej tarczy z przodu :D Ja tam widze dwie ;) 1199 w wersji torowej i to na czarno wygląda obezwładniająco.... Ależ ona jest piekna :shock: To prawda, piękna "mała czarna" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 10, 2012 Dobry artykuł w jest w motormanii, warto było zainwestować :lol: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 13, 2012 Dobry artykuł w jest w motormanii, warto było zainwestować :lol: :thumbup: Kierownik ściochrał Pejsera :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 13, 2012 Dobry artykuł w jest w motormanii, warto było zainwestować :lol: :thumbup: Kierownik ściochrał Pejsera :mrgreen: Nie raz :lol: przy którymś zdjęciu był opis, że 4ty raz po zewnętrznej... nie pamiętam dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 23, 2012 83 tysie za standard, 104 tysie za S-ke, 124 za 3colore... Czyli to wlasnie takie uczucie jest gdy umieraja marzenia ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Byłem wczoraj na targach w Poznaniu, dzięki uprzejmości Rapid'owców :) Piękna ta Panigałka 8-) Się wyrobię, to zdjęcia wrzucę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 A armię Panigale - widzieliście już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 15, 2012 I zaloze sie, ze sam te fotki robiles! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 15, 2012 Błe, czerwone, lepsze w brokacie by były :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Dudek 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 A armię Panigale - widzieliście już? a kto Cię wpuścił na zaplecze w Bielskim salonie? http://www.facebook.com/ducati.bielsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 A armię Panigale - widzieliście już? a kto Cię wpuścił na zaplecze w Bielskim salonie? http://www.facebook.com/ducati.bielsko ........Ha ha ha troche prawdy w tym JEST! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Moto na żywo naprawdę robi wrażenie , cena troszkę powala ale to drobny szczegół :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 A armię Panigale - widzieliście już? Niestety, maksymalnie na raz widziałem póki co tylko 1 szt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 A armię Panigale - widzieliście już? O tu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 Może kiedyś i na naszym skromnym Torze Poznań takie widoki będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 na slovakiaring startował Polak w klasie superbike na 1199 ale wyraźnie odstawał od czołówki i dojechał do mety ze spora strata..... Na prostej widać było jak odjeżdżają mu 4 cylindrówki... Nie znam szczsegółów ale prawdopodobnie była to salonowa 1199 s przebrana tylko w torowe owiewki. Szkoda w takim razie ze właściciel nie zdecydował sie na start w klasie STK 1000.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach