Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rostwor

The new 1199 Panigale is coming!

Polecane posty

Byłem, widziałem, siedziałem - jest mniej więcej jak współczesna 600tka. Dużo mniejsza niż 1198.

To wlasnie mnie najbardziej martwi. Jezeli jest wielkosci RSV4 to mi nie przypasuje. Nie lubie mniec niczego malego miedzy nogami :lol:

A przed chwilą już oddawał swoje 1098 s :D

Cudny jest ten Panigale. Cholera od premiery nie mogę się napatrzeć ....

Co mnie cieszy, to że wersja bez S nie ustępuje wersji S. Ma TC i dużo innych systemów . Więc wychodzi na to że dostajemy motocykl DUŻO mocniejszy i lepiej wyposażony czyli 1199 Panigale niż droższy 1198s. Dla porównania 1198 bez S nie miał ani TC ani innych systemów a cena będzie ( podobno) porównywalna z 1199 bez S :D

"...Byłem, widziałem, siedziałem - jest mniej więcej jak współczesna 600tka. Dużo mniejsza niż 1198..."

Czyżby nareszcie coś pod moje gabaryty :lol: ....

Swoją drogą liczący się w świecie Mistrzowie kierownicy nigdy nie są za duzi...oczywiście pomijamy tu Polskę :lol: :shock: :lol: ,a być może Panigale został stworzony jako kolejny niszowy motocykl, i tak fabryka steruje wyborem klientów...jak panie jesteś za duży to bier Multi, lubo Diavelka w asentacji rozmiaru swego...a jak malutki to Paginalka :lol: :shock: ...

Pozdr. J-999

P.S

Eureka! Mam bardziej swojską nazwę dla 1199 - Pogo-nalek :lol:

Zobaczysz cenę, będzie Przegi-nalek :lol:

Jesli chodzi o linie motocykla uwazam ze 1198 jest ladniejsze, bardziej wloskie. Natomiast jesli chodzi o techniczne sprawy to zapowiada sie bardzo ciekawie, chetnie bym przetestowal :) Zastanawia mnie jedynie cena?

Zobaczysz cenę, będzie Przegi-nalek :lol:

a jak się przejedziesz to powiesz ,że to ''pani od gałek'' :D

Sprzedam monstera i kupię to-to-to. Będę jeździł oczywiście powoli, relatywnie. Potem polecę na Marsa. Marzenia są piękne...

Bajeczny motocykl. Dzieło sztuki. Miazga. K.O.

Ludzie, ludzie...przecież to Valentinek w nowym kombinezonie(Air-super-puffer)..to wszystko jeszcze w ramach testów ;) Maszynka niedopodrobienia...ale znając życie to pewnie za kilka dni coś podobnego oferować będą Chińczycy..119 PAN GAL ;)

Myślę że R-ka już jest:-)

Na razie R nie ma i nie będzie. Ducati podaje, ze 1199S jest odpowiednikiem poprzednich eRek.

Bylem sie dzisiaj co nie co dowiedziec w MotoRapido. Ciezko bedzie dostac jakikolwiek model gdyz wszystkie na 2012 juz sa wyprzedane. Dealer zamowil 100 sztuk ale importer przyznal tylko 50. W ten sposob mozna zapisac sie na liste, ale moze uda sie motocykl otrzymac pod koniec 2012 lub dopiero w 2013 roku.

Modelu testowego w przyszlym roku nie bedzie bo sie im nie oplaca, skoro sprzety sprzedaja sie jak przyslowiowe buleczki. Moze za rok lub dwa.

Ja tego swiatowego kryzysu nigdzie nie widze :lol:

Przejedżmy się Piniaglem 3 paczki :twisted: :twisted:

To nie jest Panigale tylko 1198

krl    0

no tak, ale też urodził sie w Borgo Panigale ;)

Ale czasem, brakuje mi do ich poziomu dyskusji i wtedy tajemniczo milczę :lol: :crazy: :clap:

Pozdr. J-999

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.