Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Bernatowitz

Kask dla żony otwarty lub półotwarty szukam

Polecane posty

Tak jak w temacie - dajcie jakieś propozycje na dobry kask otwarty lub półotwarty kobiecy.

Błagam tylko nie próbujcie mnie przekonywać że integrale czy szczękowe są lepsze - ja to wiem :|

Dzieki.

Bern

No co ty Bern, widać że się nie orientujesz i trzeba cię uświadamiać.

Dobra - prawdę gadaj, ile kasy masz na ten garnek?

No co ty Bern, widać że się nie orientujesz i trzeba cię uświadamiać.

Dobra - prawdę gadaj, ile kasy masz na ten garnek?

Nie wiem Gienia ile będzie kosztował - dopiero chcę zrobić rozeznanie ;)

Jak pałąkiem jak chcesz, to tańsza opcja Nolan N43 air, mój szwagier ma. Wygodne dosyć to, przewiewne, niby pałąk dołączany, ale szyba nie ma zapadek na pośrednich położeniach. Ma jakąś tam blende jeszcze itp. Tylko głośne g..., jak szyby w moto brak.

Droższy to jest Schubert J1, podobno git, ale wygląda, jak kupa z rzygiem w opakowaniu z <font color='red'>[desmo]</font> węża.

Bez pałąka jest całe zatrzęsienie. Shoei wygodne robi kaski, jak masz więcej pessos niz na Tornado, to bym się do Shoei przymierzył, bo zapięcie wygodnie położone (nie będzie żonci przyduszało) i dobre.

Regards man

KGr    1

Nolan N43 Air. Jeden z najlepszych Jetow jakie mozna kupic.

Jezdzilem 3 lata w tym. Generalnie - jak na jeta cichy, ale powyzej 110 dobrze miec stopery w uszach. Troche trzeszczy przy zakladaniu i sciaganiu. wentylacja w wersji Air jest b. dobra (w wersji N43 bez "Air" jest gorsza). Widocznosc super (kasku na glowie nie widzisz wcale jak masz), blenda jest, chociaz troche za krotka (wymaga przyzwyczajenia).

aha i robia tez we wloskich barwach : http://www.areamoto17.com/accessori_mot ... 6_600_.jpg

Nowy czy używany ?

Do jakiej kwoty ?

Oraz czego oczekujecie od tego kasku :

- blenda

- anty fog

- dobra wentylacja

itd...

Mam Dostęp do Nowych AGV, BOX, Shark, Suomy (i coś tam się jescze znajdzie - cena lepsza jak u importera).

Bern, dla klubowicza cena bardzo dobra :) Tylko tak sobie myślę... masz SportClassica, a nie chcesz kasku dedykowanego do Twojego motocykla ? Pablo go zamówił :) Podjedz do Scooteria na Grochowskiej, tam mają parę modeli moich kasków, jesli coś wybierzesz daj znać.

post-837-1366037339,546_thumb.jpg

Bern, dla klubowicza cena bardzo dobra :) Tylko tak sobie myślę... masz SportClassica, a nie chcesz kasku dedykowanego do Twojego motocykla ? Pablo go zamówił :) Podjedz do Scooteria na Grochowskiej, tam mają parę modeli moich kasków, jesli coś wybierzesz daj znać.

Quartt ja bym może nawet i chciał ale to ma być kask dla mojej żony - która raczej na początek dosiądzie czegoś japońskiego ;)

Quartt ja bym może nawet i chciał ale to ma być kask dla mojej żony - która raczej na początek dosiądzie czegoś japońskiego ;)

to niech chociaż ma porzadny kask ;)

może np takie cudeńko ?

CIMG0833.JPG

CIMG0834.JPG

Bern ! co Ty piszesz, mówisz !! toż to będzie nie po europejsku... :shock:

bądź unijnym patriotą... :lol:

podajcie ceny chłopaky potem się podotykacie 8-)

Będziemy się wszyscy dotykać, ale dopiero wtedy, kiedy kupisz taki kask ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.