Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
linekr

UWAGA NA BARANA

Polecane posty

no i wysłałem z konta żony takie zapytanie:

"czy wersja Super Sport zawsze występowała z jedną tarczą, bo kolega ma z dwoma i dzisiaj miałem z niego polewkę że poprawia fabrykę."

odpowiedź:

Najpierw zajrzyj do katalogu Ducati a podiero później pisz do mnie . nie mam czasu odpisywać każdemu marudzie.

Pytanie:

"przepraszam ale się nie znam i nie wiem gdzie szukać. Pan może to niech mi Pan napisze, bo może i kupię.

brat ma dużego strit fajtera i czy ja bym tym go przegonił?"

odpowiedź:

Naucz sie czytać (nie odpowiadam, na maile i sms) przypuszczam "forumowiczu teoretyku" z garścią drobnych w kieszeni. Jak by cie interesował byś zadzwonił nie robił z siebie idioty

pytanie:

"niech Pan się nie złości, komórkę mamy z bratem a on w pracy. a pisząc takie wjadomości robi się Pan na pośmiewisko"

odpowiedź:

Pośmiewisko to Ty robisz z siebie. Zajmij się czymś wartościowszym. To, ze Tobie się nudzi nie znaczy, ze mnie tez. Mam dowód tego motocykla i wiem co tam jest napisane. jak mówię że Super Sport to tak jest. ja się znam na motocyklach lepiej niż nie jeden.

Nie pisz więcej

no i nie napisałem bo mnie powaliło.

"Proponuje jeszcze raz przeczytać treść ogłoszenia"

"gratuluję profesjonalnego podejscia do ewentua;nego klienta

nie pozdrawiam

lkrencik"

"wyraźnie w ogłoszeniu jest napisane jaki to motocykl. Gdyby faktycznie był Pan "potencjalnym" klientem to by Pan zadzwonił a nie pisał gdzie w aukcji jest wyraźnie napisane nie odpowiADAM NA MEILE I SMSY.

"NIE POZDRAWIAM" ??"

"ja nie wiem co jest napisane w dowodzie - ale wg katalogu ducati dosepnego na stronie ducati.it w tym roku nie wystepowały Super sporty z jedną tarczą. Wiec albo dzwoniony i robiony na sztukę albo miał inną nieciekawą przeszłość. z resztą jak blizej popatrzylem na zdjecia, to widać że był malowany...

aha i tak

NIE POZDRAWIAM "

i odpowiedz

"wyhodzily z jedna tarcza. To jest motoykl z 2001r a nie z 2011. Zyze powodzenia w zyciu! A motocykl nie byl malowany"

Boa    0
Sprzedawca marzenie widać gość urodził się handlowcem ;)

Taaa, chyba za komuny, kiedy handel funkcjonował zgoła odmiennie :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.