linekr 0 Napisano Październik 14, 2011 no i wysłałem z konta żony takie zapytanie: "czy wersja Super Sport zawsze występowała z jedną tarczą, bo kolega ma z dwoma i dzisiaj miałem z niego polewkę że poprawia fabrykę." odpowiedź: Najpierw zajrzyj do katalogu Ducati a podiero później pisz do mnie . nie mam czasu odpisywać każdemu marudzie. Pytanie: "przepraszam ale się nie znam i nie wiem gdzie szukać. Pan może to niech mi Pan napisze, bo może i kupię. brat ma dużego strit fajtera i czy ja bym tym go przegonił?" odpowiedź: Naucz sie czytać (nie odpowiadam, na maile i sms) przypuszczam "forumowiczu teoretyku" z garścią drobnych w kieszeni. Jak by cie interesował byś zadzwonił nie robił z siebie idioty pytanie: "niech Pan się nie złości, komórkę mamy z bratem a on w pracy. a pisząc takie wjadomości robi się Pan na pośmiewisko" odpowiedź: Pośmiewisko to Ty robisz z siebie. Zajmij się czymś wartościowszym. To, ze Tobie się nudzi nie znaczy, ze mnie tez. Mam dowód tego motocykla i wiem co tam jest napisane. jak mówię że Super Sport to tak jest. ja się znam na motocyklach lepiej niż nie jeden. Nie pisz więcej no i nie napisałem bo mnie powaliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 14, 2011 "Proponuje jeszcze raz przeczytać treść ogłoszenia" "gratuluję profesjonalnego podejscia do ewentua;nego klienta nie pozdrawiam lkrencik" "wyraźnie w ogłoszeniu jest napisane jaki to motocykl. Gdyby faktycznie był Pan "potencjalnym" klientem to by Pan zadzwonił a nie pisał gdzie w aukcji jest wyraźnie napisane nie odpowiADAM NA MEILE I SMSY. "NIE POZDRAWIAM" ??" "ja nie wiem co jest napisane w dowodzie - ale wg katalogu ducati dosepnego na stronie ducati.it w tym roku nie wystepowały Super sporty z jedną tarczą. Wiec albo dzwoniony i robiony na sztukę albo miał inną nieciekawą przeszłość. z resztą jak blizej popatrzylem na zdjecia, to widać że był malowany... aha i tak NIE POZDRAWIAM " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 15, 2011 i odpowiedz "wyhodzily z jedna tarcza. To jest motoykl z 2001r a nie z 2011. Zyze powodzenia w zyciu! A motocykl nie byl malowany" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 16, 2011 Qrcze ale czad!! to jest SS ale w znaczeniu Super Sprzedawca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 16, 2011 Dobra akcja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 16, 2011 Sprzedawca marzenie widać gość urodził się handlowcem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Październik 16, 2011 Sprzedawca marzenie widać gość urodził się handlowcem ;) Taaa, chyba za komuny, kiedy handel funkcjonował zgoła odmiennie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Październik 17, 2011 ejjjj ! ja mam w dowodzie wpisane 748 ! chetnie sprzedam okazyjnie za jedyne 15k :> pozdr ! :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Październik 17, 2011 Takich sprzedawców jest niestety sporo...szok :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach