Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Marchesini Forged i MTS 1200

Polecane posty

krl    0

Zwracam się do was z pytaniem czy felgi na które jestem chory od dłuższego czasu będę mógł włożyć do mojej Multi 1200S PP, według mojego rozeznania TAK ale nie chciałbym popełnić błędu za prawie 4tyś, sprzedający o dziwo nie wie z jakiego motocykla pochodzą poza tym że było to Ducati.

Tarcze Brembo T-Drive już zamówione więc czas pomyśleć o kołach

http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-marc ... 42539.html

krl    0

Umówiłem się z człowiekiem że zapłacę a on wyśle mi felgi przymierzę jak nie będą pasować to odda mi kasę więc myślę że to uczciwe wyjście.

Wyglądałoby to tak, choć te na fotce to magnezowe a nie alu więc według mnie zakładanie ich na MTS jest bez sensu.

9130737067yvrkl1.jpg

No to daj znaka jak nie będą pasować, może ja bym zrobił do nich przymiarkę :roll:

krl    0
No to daj znaka jak nie będą pasować, może ja bym zrobił do nich przymiarkę :roll:

Na pewno warto a cena jest powiedzmy atrakcyjna, martwi mnie tylko to że teraz gość twierdzi że one nie były zdjęte z Ducati tylko z Hondy. Choć twierdzi też że na pewno do jednoramiennych wahaczy Ducati pasują. Może mamy jakiegoś Ducatistę z Żyrardowa który ogarnia temat i byłby skłonny to sprawdzić.

Nie będą pasować - patrz ilość otworów pod mocowanie tarczy hamulcowej w przedniej feldze. Pewnie jest to zestaw pod CB1000R.

krl    0

Nie pasują do Multi 1200 :( Musieli ma dobre oko, mała piasta.

Już pisałem kiedyś o tym w jednym z tematów. Były założone na hondzie VFR800 V-tec, ale tam nie pasowały. Okazało się, że został zoastosowany jakiś adapter, przez co nie była zachowana osiowość zębatek (tyle wiem z relacji użytkownika tego motocykla na innym forum). Może na feldze jest jakieś oznaczenie modelu wytłoczone, lub coś. Można wtedy porównać z oferowanymi przez marchesini.

Pozdrawiam, hej

Przednia wygląda jak od Aprili. Honda VFR z tego co pamiętam oryginalnie ma tylną felge przykręcaną na 4 śruby. Tak więc musiały być przeprowadzone spore modyfikacje w VFR. Po za tym warto sprawdzić przed zakupem. Nie raz słyszałem o problemach ze zwrotem. Do tego wydaje mi się że jakiś czas temu były tańsze.

krl    0

Koła były założone nie do VFR a do RFV, według sprzedającego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.