krl 0 Napisano Październik 23, 2011 Zwracam się do was z pytaniem czy felgi na które jestem chory od dłuższego czasu będę mógł włożyć do mojej Multi 1200S PP, według mojego rozeznania TAK ale nie chciałbym popełnić błędu za prawie 4tyś, sprzedający o dziwo nie wie z jakiego motocykla pochodzą poza tym że było to Ducati. Tarcze Brembo T-Drive już zamówione więc czas pomyśleć o kołach http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-marc ... 42539.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekL 1 Napisano Październik 24, 2011 Nie jestem pewien na 100%, ale chyba widziałem takie felgi fabrycznie założone w mv agusta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Październik 25, 2011 Porownaj srednice na tylna oske. Byly rozne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 26, 2011 Tak na oko widać, że mała piasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 26, 2011 Umówiłem się z człowiekiem że zapłacę a on wyśle mi felgi przymierzę jak nie będą pasować to odda mi kasę więc myślę że to uczciwe wyjście. Wyglądałoby to tak, choć te na fotce to magnezowe a nie alu więc według mnie zakładanie ich na MTS jest bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 26, 2011 No to daj znaka jak nie będą pasować, może ja bym zrobił do nich przymiarkę :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 26, 2011 No to daj znaka jak nie będą pasować, może ja bym zrobił do nich przymiarkę :roll: Na pewno warto a cena jest powiedzmy atrakcyjna, martwi mnie tylko to że teraz gość twierdzi że one nie były zdjęte z Ducati tylko z Hondy. Choć twierdzi też że na pewno do jednoramiennych wahaczy Ducati pasują. Może mamy jakiegoś Ducatistę z Żyrardowa który ogarnia temat i byłby skłonny to sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 26, 2011 Nie będą pasować - patrz ilość otworów pod mocowanie tarczy hamulcowej w przedniej feldze. Pewnie jest to zestaw pod CB1000R. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 15, 2011 Nie pasują do Multi 1200 :( Musieli ma dobre oko, mała piasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Grudzień 16, 2011 Już pisałem kiedyś o tym w jednym z tematów. Były założone na hondzie VFR800 V-tec, ale tam nie pasowały. Okazało się, że został zoastosowany jakiś adapter, przez co nie była zachowana osiowość zębatek (tyle wiem z relacji użytkownika tego motocykla na innym forum). Może na feldze jest jakieś oznaczenie modelu wytłoczone, lub coś. Można wtedy porównać z oferowanymi przez marchesini. Pozdrawiam, hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Grudzień 24, 2011 Przednia wygląda jak od Aprili. Honda VFR z tego co pamiętam oryginalnie ma tylną felge przykręcaną na 4 śruby. Tak więc musiały być przeprowadzone spore modyfikacje w VFR. Po za tym warto sprawdzić przed zakupem. Nie raz słyszałem o problemach ze zwrotem. Do tego wydaje mi się że jakiś czas temu były tańsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 24, 2011 Koła były założone nie do VFR a do RFV, według sprzedającego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach