bialy114 1 Napisano Listopad 12, 2011 Chętnie przyjmę za drobną opłatą: 1. Mocowania wydechów w setach - kpl. na obie strony (części 9, 10, 11, 14, 15, 20 - fot. nr 1) 2. Osłonę sprzęgła nadającą się do "wycinanek". 3. Osłonę zębatki "przedniej" - sorry Theo - nie pamiętam nazwy "poprawnej technicznie" :oops: (część 4 - fot. nr 2) Jak mi coś jeszcze dojdzie do "listy potrzeb" - będę dopisywał. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 12, 2011 Edit: Osłonę na "zębatkę" już mam :)) - THX simcom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 12, 2011 Edit 2: Mam osłonę sprzęgła. Piter748 - Big Thx :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 16, 2011 Co do elementow mocowania wydechu to chyba gdzies mam wszystko w ktoryms kartonie i zbedne mi to, musze poszukac, ale raczej wszystko jest co potrzebyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 16, 2011 Też muszę looknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 16, 2011 Gdybyście byli tak mili... :D Brakuje mi do szczęścia 1. Mocowania wydechów w setach - kpl. na obie strony (części 9, 10, 11, 14, 15, 20 - fot. nr 1) Reszta już jest :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 17, 2011 Biały. Pomysł dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 17, 2011 Ktoś tu pytał o ser. Wersja szwajcarska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 18, 2011 Biały. Pomysł dla Ciebie Bardzo fajny wzór. Tylko to jest stara aluminiowa gruba osłoną, dosyć rzadko spotykana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 18, 2011 Dzięki za pomysł Piter. Gdybym tylko miał tak wypucowany (polerowany) silnik... A wzór "wycinanek" faktycznie - indywidualny - niestety - JUŻ ISTNIEJE, więc ... podróbę bym miał robić ?? ;) :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 3, 2011 Podbiję dla przypomnienia ;) Grześ, Franiu - mieliście może okazję sprawdzić, czy macie mocowania wydechu ? Tak się polecam łaskawej pamięci... ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach