desmoto 0 Napisano Listopad 14, 2011 Witam i w odpowiedzi na wezwanie prezętuję GTL 500...przynajmniej to co z niego zostało..przywiozłem go w tamtym roku (była tylko goła rama i silnik).Udało mi się już pozbierać trochę gratów do kupy i wkrótce ruszy budowa "bobera" pełną parą :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Listopad 14, 2011 W ten sposób nie będzie czasu na nudę tej zimy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 14, 2011 Ciekawy projekt się szykuje, bede śledził. Życze powodzenia w budowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 14, 2011 Ojojoj...pracy dużo czeka... Jamto ciekawy, szczegółów silnika, jak będziesz coś robił, wrzuć fotki... Pozdr i powodzenia. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Listopad 14, 2011 Oj pracy tyle że aż strach :shock: ale będę się starał..obiecuję :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Listopad 14, 2011 Czyli jednak! Masz GTL-a :) Szkoda tylko, że tak mało z oryginału zostało :( ... ale przynajmniej nie szkoda przerabiać ;) Powodzenia w pracach! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Styczeń 18, 2012 Fajny temat....choć Cagfe bardziej chyba do niego pasi ;) ale jak to mówią każdy gust ma swój własny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 19, 2012 Ducat61 a pokaż co masz? Każdy klasyk jest fajny, trzeba tylko trochę serca i pracy włożyć... Jak masz Pantaha, to najlepiej zrobić oryginał, lub przerobić w sposób umożliwiający powrót do oryginału... Pantah 500- moje pierwsze zauroczenie/przejażdżki dawno temu za granicą, właśnie też na nieco przerobionym, ale nie pociętym... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Styczeń 19, 2012 Ciekaw jestem z czego jest ten zbiornik paliwa wygląda trochę ja CX500 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Styczeń 19, 2012 Zazdraszczam egzemplarza i na pewno będę śledził poczynania! Powodzenia przy dłubaniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Styczeń 19, 2012 Ducat61 a pokaż co masz? Każdy klasyk jest fajny, trzeba tylko trochę serca i pracy włożyć...Jak masz Pantaha, to najlepiej zrobić oryginał, lub przerobić w sposób umożliwiający powrót do oryginału... Pantah 500- moje pierwsze zauroczenie/przejażdżki dawno temu za granicą, właśnie też na nieco przerobionym, ale nie pociętym... Pozdr. J-999 o to samo chciałem prosić, pokaż nam tego staruszka, pozdrawiam miłośników klasyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach