klekot999 29 Napisano Listopad 17, 2011 Oczywiście, że nie. http://allegro.pl/ducati-s4r-testatrett ... 95132.html J-999. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 17, 2011 Oczywiście, że nie. http://allegro.pl/ducati-s4r-testatrett ... 95132.html J-999. Hahaha. Klekot wbiłeś w wyszukiwarkę "Nie jestem baikerem który po 40-ce kupił sobie sprzęta bo się dorobił."??? :lol: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 17, 2011 No no i testastretta i koni mu bez liku przybyło, Pomorskie powietrze widać mu służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Listopad 17, 2011 Klekocie zabiję. Miałem już pieniędzy nie wydawać na sprzęt w tym roku. A gość ma fajny zestawik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 17, 2011 Piter...tak :mrgreen: :lol: ... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 18, 2011 Tez zauwazylem, kola, silnik - nie takie. Swoja droga dobrze ze daleko mam, bo pewnie bym i tak pojechal zobaczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 19, 2011 Po motocykl sprowadzony z GB - a szczególnie w przypadku Ducati - nie chciało by mi się jechać nawet na drugą stronę ulicy... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Listopad 20, 2011 Po motocykl sprowadzony z GB - a szczególnie w przypadku Ducati - nie chciało by mi się jechać nawet na drugą stronę ulicy... :lol: troche zbyt ogólne stwierdzenie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Listopad 21, 2011 Lepszy zadbany z GB niż zajechany z Włoch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 21, 2011 Lepszy zadbany z GB niż zajechany z Włoch Jasne, że tak - ale musicie przyznać, że w Dukatach z GB odłażący lakier z silnika i "wszechobecna" korozja jest częstszym zjawiskiem niż ładny i zadbany egzemplarz? Bo tych"pięknych" z GB to naoglądałem się już zbyt dużo... i w każdym te same, wyżej opisane mankamenty. Nie wspomnę o lampie świecącej asymetrycznie w lewą (po brytyjsku) stronę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Listopad 21, 2011 Pojeździsz w Polsce na co dzień, tzn. również w deszczu to na pewno ci odejdzie lakier ze silnika. Jest to przypadłość wszystkich Ducati, a szczególnie chłodzonych powietrzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 21, 2011 ale majac wybór Włochy/GB to nieporównywalnie wieksze prawdopodobieństwo jest że z tego drugiego będzie obłaził lakier. Mówimy o momencie zakupu. No chyba że ktos wychodzi z założenia ze i tak będzie napierał w deszczu przy +5 to mu stan lakieru nie robi róznicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 22, 2011 w GB motocyklem jezdzi sie caly rok, doslownie. Zjawisko sniegu czy lodu na drodze ze wzgledu na wyspiarski klimat jest tam bardzo rzadkie, wiec pomimo nieustajacej szarugi, wiecznego deszczu przeplatajacego sie z mgla etc, sezon trwa tam caly deszczowy rok. To nie jest kwestia dbania, tylko klimatu. Tak jak powiedzial kolega wyzej, zacznij jezdzic w deszczu przez caly rok, w Polsce bedzie wygladal tak samo. Tylko poyniej, bo az tyle deszczu nie ma i mamy jednak zime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 22, 2011 Dlatego wolę motocykle z innych części europy niż UK, bo na Wyspach chciał nie chciał jeździsz w deszczu - i dlatego maszyny są zazwyczaj w takim stanie w jakim są... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach