musieli 30 Napisano Listopad 19, 2011 Da się? Jasne, że da się :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 19, 2011 Bez komentarza!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Listopad 19, 2011 Niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Listopad 20, 2011 :shock: Dobre, suchar rządzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 20, 2011 YEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 20, 2011 Toż to przecie blok 11-ki to i suchar na miękko wchodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 12, 2012 Toż to przecie blok 11-ki to i suchar na miękko wchodzi :D Czyli, Theoś jest to w stanie wykonać... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 możecie określić zakres zmian poza kupnem kompletnego sprzęgła ?? chodzi mi o koszty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 13, 2012 Kiedyś "najłatwiej" było kupić zestaw suchego sprzęgła do 848, pn 96795210B, za około 5500zł. Były w nim wszystkie potrzebne części no i antyhoppingowe sprzęgło Ducati Performance. Mówię w czasie przeszłym, bo podobno zestaw jest już bardzo słabo dostępny. Oczywiście można go sobie poskładać z poszczególnych elementów, ale nie chce mi się w tej chwili siedzieć nad fiszką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 13, 2012 mnie co innego zainteresowało - jest ktoś w stanie podpowiedzeć jaka końcówka wydechu tam siedzi??? ładna , i pieknie gada :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Czerwiec 13, 2012 mnie co innego zainteresowało - jest ktoś w stanie podpowiedzeć jaka końcówka wydechu tam siedzi??? ładna , i pieknie gada :clap: a nie jest to w tytule filmiku ? http://www.shift-tech-carbon.com/online ... NSERT.html http://www.shift-tech-carbon.com/online ... AGE-1.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Czerwiec 14, 2012 Kiedyś "najłatwiej" było kupić zestaw suchego sprzęgła do 848, pn 96795210B, za około 5500zł. Były w nim wszystkie potrzebne części no i antyhoppingowe sprzęgło Ducati Performance. Mówię w czasie przeszłym, bo podobno zestaw jest już bardzo słabo dostępny. Oczywiście można go sobie poskładać z poszczególnych elementów, ale nie chce mi się w tej chwili siedzieć nad fiszką... Zestaw o którym mówisz jest dostępny i kosztuje dokładnie 5691,51 zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach