Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Diavel na sucharze

Polecane posty

Toż to przecie blok 11-ki to i suchar na miękko wchodzi :D

Kiedyś "najłatwiej" było kupić zestaw suchego sprzęgła do 848, pn 96795210B, za około 5500zł. Były w nim wszystkie potrzebne części no i antyhoppingowe sprzęgło Ducati Performance. Mówię w czasie przeszłym, bo podobno zestaw jest już bardzo słabo dostępny. Oczywiście można go sobie poskładać z poszczególnych elementów, ale nie chce mi się w tej chwili siedzieć nad fiszką...

mnie co innego zainteresowało - jest ktoś w stanie podpowiedzeć jaka końcówka wydechu tam siedzi??? ładna , i pieknie gada :clap:

mnie co innego zainteresowało - jest ktoś w stanie podpowiedzeć jaka końcówka wydechu tam siedzi??? ładna , i pieknie gada :clap:

a nie jest to w tytule filmiku ?

http://www.shift-tech-carbon.com/online ... NSERT.html

http://www.shift-tech-carbon.com/online ... AGE-1.html

Kiedyś "najłatwiej" było kupić zestaw suchego sprzęgła do 848, pn 96795210B, za około 5500zł. Były w nim wszystkie potrzebne części no i antyhoppingowe sprzęgło Ducati Performance. Mówię w czasie przeszłym, bo podobno zestaw jest już bardzo słabo dostępny. Oczywiście można go sobie poskładać z poszczególnych elementów, ale nie chce mi się w tej chwili siedzieć nad fiszką...

Zestaw o którym mówisz jest dostępny i kosztuje dokładnie 5691,51 zł :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.