DanieleQ 0 Napisano Listopad 27, 2011 Desmo Maniacy! Jak w temacie - chce kupic pierwszego monstera - cenowo mam budzet do 15k, ale tanszy potworek jak najbardziej tez wchodzi w gre. Chce kupic model od 620 do 695. Najchetniej z Wawy, bo tutaj moge od razu podjechac i obejrzec moto. Bedzie to moj pierwszy motocykl, dlatego nie szukam poki co nic mocniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 28, 2011 Niestety trochę kilometrów od Warszawy ale motocykl wart zainteresowania a i właścicielka podatna na negocjację bo w garażu już nowy Ducat stoi. viewtopic.php?f=76&t=6847 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanieleQ 0 Napisano Listopad 28, 2011 Zna ktos moze tego Monstera i moze cos wiecej o nim powiedziec? http://moto.allegro.pl/ducati-monster-6 ... 13729.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 29, 2011 Zawieszenie ohlinsa w 620ce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 29, 2011 Jakby co ten jest jeszcze wart zainteresowania, nie miał przygód choć jak widać gość zapragnął pasa jak w S4 i znaczek Ducati na baku jest źle przyklejony. Właściciel jest mi znany i traktuje moto w odpowiedni sposób, więc mogę polecić http://allegro.pl/ducati-monster-620-s- ... 57009.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 29, 2011 krl - jako jedyny podales linka na ktorego zwrocilbym uwage ... 10tys przebiegu w 6-cio letnim moto to jakies nieporozumienie, nic dziwnego ze pozniej kazdy licznik w moto jest krecony bo sie ludzie przyzwyczajaja ze mozna miec nowke sztuke ktora przejechala z salonu do garazu za 10k PLN ehhh ... przykre taki maly oftop sorki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 29, 2011 10tys przebiegu w 6-cio letnim moto to jakies nieporozumienie.. Znam przynajmniej 4 gości, którzy robią ok.3 tys. km w sezonie a kochają motocykle. Po prostu nie mają czasu jeździć. BTW- co do kręcenia liczników- w kraju, w którym bez krępacji używa się kradzionych z sieci fotoszopów, nawigacji itp. nie dziwi nic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 29, 2011 ok, troche za bardzo zgeneralizowalem :) w przypadku tego sprzeta z trzeciego posta to jest IMO bezczelne nabijanie sie z kupujacego ... ten motong nie wyglada na te 10k nawet dla niewprawnego znawcy tematu + bledy w opisie ... to jak swojego czasu na allegro byla fjrka ze zdjeciami multistrady :> tak jak mowisz to jest kwestia mentalnosci ... hitem sezonu jest pewna osoba ode mnie z roboty, ktora placi abonament na jakims serwisie internetowym zeby sciagac stamtad filmy zamiast za ta sama kase isc do kina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Listopad 29, 2011 viewtopic.php?f=76&t=6787 Tutaj mój. Choć to już kawałek od Wawy bo Kielecki <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanieleQ 0 Napisano Listopad 30, 2011 Dzieki wielkie Panowie za sporo rad. Mam troche materialu do przemyslen i pewnie w przyszlym tygodniu cos sprobuje ogarnac. Z tymi przebiegami dzieki za "rozdziewiczenie" jak to wyglada bo przegladajac allegro sa straszne rozjazdy a ciezko bylo mi sobie wyobrazic, ile mozna robic km rocznie motorem vs przebiegi samochodowe i czy np 30000 to duzo czy malo (sezon nie trwa caly rok i zdarza sie, ze ktos smiga tylko po miescie). Na pewno najbardziej chcialbym cos forumowego, zeby zostalo na forum. Tak przy okazji - jak "zimujecie" moroty w garazach podziemnych? Stawiacie je po prostu w ustronnym miejscu, na osobnym miejscu, za samochodem? Jakie macie na to patenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Listopad 30, 2011 Najlepiej w widocznym miejscu. Mój stoi w garażu podziemnym obok samochodu pozapinany na disclocki, kiera zablokowana a obecnie myślę o śrubie w ścianie która pozwoli przypiąć go łańcuchem za tylne koło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 30, 2011 Mój stoi w na stojakach w ogrzewanym pomieszczeniu z alarmem i ubezpieczeniem. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Grudzień 8, 2011 Tak chciałem o przebiegu moto się wypowiedzieć. Kiedyś kupiłem 3 letnie moto (RF 600R)z przebiegiem 6tyś.km,sprzedałem po 7 latach użytkowania z przebiegiem 21tyś.km. Był jeden rok taki że zrobiłem 1km na przegląd i do domu.To może dlatego że byłem kierowcą TIRA. A na innym salonowym TL1000S w tym samym czasie w 1 sezon(4 miechy bo się moto skasowało) 26tyś.km. ale był czas.Teraz mam CBR 954 od nowości z 2004, 12tyś.km. i ST 2 z 2000r z 55tyś km i będę nawijał myślę do 100tyś.km dojechać jak się da oczywiście. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć o sąsiedzie który kupił WFM w 64r a teraz na liczniku jest 16km nabitych na pusto( pchał motor do domu po zakupie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach